Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σύγχρονη Μήδεια! Μητέρα έπνιξε τα δυο παιδιά της επειδή...! (photos)

Φρίκη!

11 Σεπτεμβρίου 2019 10:19
Σύγχρονη Μήδεια! Μητέρα έπνιξε τα δυο παιδιά της επειδή...! (photos)

Δεν μπορεί να χωρέσει ο ανθρώπινος νους τα όσα έκανε μια μητέρα, καθώς μετά την αποκάλυψη του συντρόφου της πως είναι παντρεμένος έπνιξε τα δυο της παιδιά, ηλικία 5 ετών και 6 εβδομάδων! Φρίκη! Μητέρα έσπασε το κεφάλι του βρέφους της, το έκαψε και το έθαψε! (photos-video)

Μάλιστα, το βρέφος το είχε αποκτήσει με τον εν λόγω άντρα, ο οποίος της αποκάλυψε πως είναι παντρεμένος στην πατρίδα του, το Ουζμπεκιστάν.

Έτσι, η νεαρή Ρωσίδα αποφάσισε να σκοτώσει και τα δυο της παιδιά αλλά και να αυτοκτονήσει. Αφού έδεσε πάνω της τα παιδιά με σχοινί, προχώρησε μέσα στην θάλασσα μέχρι να καλυφθεί πλήρως από νερό. Δυστυχώς τα δυο παιδιά δεν τα κατάφεραν, ωστόσο η Ekaterina σώθηκε.

Η 5χρονη Βαλεντίνα, τα ουρλιαχτά της οποίας άκουσαν οι περίοικοι στην παραλία και έτρεξαν, αλλά και η μόλις 6 εβδομάδων, Μιλάνα, πνίγηκαν ενώ το καροτσάκι του μωρού στην μοιραία παραλία μαρτυρά το μέγεθος της τραγωδίας.

«Όλοι με παράτησαν. Κανείς δεν με χρειάζεται και δεν χρειάζομαι και εγώ κανέναν», είπε η γυναίκα στους διασώστες της ενώ είναι πλέον αντιμέτωπη με ισόβια.

Ο σύντροφος της αποκάλυψε πως όχι μόνο είναι παντρεμένος αλλά και πως θέλει πολλές γυναίκες στην ζωή του, μιας και δεν πιστεύει στην μονογαμία...

Απίστευτο: Μάνα σκότωσε το παιδί της επειδή δεν είχε να το ταΐσει!

Μια από τις πιο φρικιαστικές δολοφονίες που έχουν δει αστυνομικοί συγκλονίζει, με μία μάνα να σκοτώνει το παιδί της επειδή δεν είχε να το ταΐσει!

Το σοκαριστικό έγκλημα έγινε στην Ρωσία, με την κοινή γνώμη να παρακολουθεί συγκλονισμένη.

Η 28χρονη, Yulia Khabitova συνελήφθη για την δολοφονία του μικρού Τιμούρ, τον οποίο πρώτα στραγγάλισε και στην συνέχεια τον έθαψε.

«Όλα θα πάνε καλά. Δεν θα πεινάσεις ξανά. Δεν θα κλάψεις ξανά», είπε η μάνα του παιδιού.

«Τον στραγγάλισα, τον τύλιξα με μια κουβέρτα και τον έθαψα. Δεν είχα χρήματα για να του αγοράσω φαγητό», δήλωσε η 28χρονη.

Φρίκη στον Βόλο: Μητέρα κυνηγούσε με μαχαίρι τον γιο της!

Το επεισόδιο έγινε προ ημερών στο διαμέρισμα που διαμένουν μάνα και γιος στην πόλη του Βόλου και οι περίοικοι που ανησύχησαν μην πάθει κάτι κακό το παιδί, έκαναν καταγγελία στην Αστυνομία, η οποία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία που έδρασε με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.

Η γυναίκα κατάγεται από τη Ρωσία, αντιμετωπίζει προβλήματα αλκοολισμού και ήδη διατάχτηκε από την Εισαγγελία προκαταρκτική εξέταση για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής βίας. Τραγωδία στον Aλμυρό: Νεκρό 13χρονο κορίτσι σε λούνα παρκ!

Σύμφωνα με την καταγγελία, στο σπίτι δεν υπάρχει άνδρας και προ ημερών σε ένα επεισόδιο που έγινε μεταξύ της γυναίκας και του ανήλικου γιού τους, μετά τις φωνές και αντικείμενα που έσπαζαν, κάποια στιγμή η «μάνα» άρχισε να κυνηγάει το παιδί κρατώντας μαχαίρι!

Η εισαγγελέας υπηρεσίας που έλαβε την καταγγελία ζήσε επείγουσα κοινωνική έρευνα, για να διαπιστωθούν οι συνθήκες διαβίωσης του παιδιού στο σπίτι, ποια είναι η σχέση του με τη μητέρα του και αν υπάρχει κίνδυνος για τη σωματική του ακεραιότητα.

Η έρευνα ανατέθηκε στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου, ενώ παράλληλα ξεκίνησε προκαταρκτική έρευνα από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, για να διερευνηθεί αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της ενδοοικογενειακής βίας.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share