Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στον Aλμυρό: Νεκρό 13χρονο κορίτσι σε λούνα παρκ!

Η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη!

31 Αυγούστου 2019 08:42
Τραγωδία στον Aλμυρό: Νεκρό 13χρονο κορίτσι σε λούνα παρκ!

Πριν την επίσημη λήξη της εμποροπανήγυρης του Αλμυρού, λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής , περίπου στις 11 παρά τέταρτο,ένα ανήλικο κορίτσι 13 ετών τραυματίστηκε θανάσιμα από πτώση, στο χώρο του παζαριού. Τραγωδία: Μητέρα σκότωσε το παιδί της και προσπάθησε να αυτοκτονήσει!

Το κορίτσι, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε από το «χαλί» (παιχνίδι-μηχάνημα του παζαριού), ενώ κατά την πτώση της χτύπησε σε διπλανό μηχάνημα με αποτέλεσμα τον σοβαρότατο τραυματισμό της.

Επί τόπου, έσπευσε ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Αλμυρού, καθώς και η Πυροσβεστική με την Αστυνομία. Μεταφέρθηκε στο ΚΥ όπου οι γιατροί δεν κατόρθωσαν να την κρατήσουν στη ζωή, καθώς η μικρή υπέκυψε στα τραύματά της.


Τραγωδία στην Θάσο: Πνίγηκε κοριτσάκι 4 ετών!

Τραγική κατάληξη είχε το παιχνίδι στη θάλασσα για ένα ανήλικο κοριτσάκι, ηλικίας μόλις 4 ετών στη Σκάλα Σωτήρος στη Θάσο, το οποίο ανασύρθηκε το απόγευμα της Τετάρτης χωρίς τις αισθήσεις του από παραλία.

Το παιδί έπαιζε όταν ξαφνικά οι γονείς του, οι οποίοι κατάγονται από τη Ρουμανία και έκαναν τις διακοπές τους στο νησί, διαπίστωσαν ότι είχε χάσει τις αισθήσεις του. Να σας θυμίσουμε την τραγωδία στις Σπέτσες: Nεκρός λουόμενος!

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε το μικρό παιδί στο Κέντρο Υγείας Πρίνου και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Καβάλας, όμως το παιδί απεβίωσε, παρά τις μεγάλες προσπάθειες των γιατρώ.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες πνίγηκε το άτυχο παιδάκι.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share