Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Ασφυκτικός ήταν ο θάνατος της Αμερικανίδας βιολόγου στην Κρήτη!

Της έφραξαν στόμα και μύτη λένε οι ιατροδικαστές..

10 Ιουλίου 2019 18:14
Ασφυκτικός ήταν ο θάνατος της Αμερικανίδας βιολόγου στην Κρήτη!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Αμερικανίδας βιολόγου που βρέθηκε νεκρή στην Κρήτη! Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι ιατροδικαστές που ασχολούνται με την υπόθεση αποκάλυψαν ότι η γυναίκα είχε ασφυκτικό θάνατο αφού της έφραξαν στόμα και μύτη..

Η σορός της Αμερικανίδας δε φέρει κακώσεις. Δεν έχει εμφανής σημάδια κακοποίησης ούτε τραύμα από μαχαίρι ή όπλο.

Σε ασφυξία οφείλεται ο θάνατος της 60χρονης Αμερικανίδας Suzanne Eaton σύμφωνα με το πόρισμα των ιατροδικαστών Αντώνη Παπαδομανωλάκη και Σταμάτη Μπελιβάνη. Η νεκροψία νεκροτομή που έγινε στην 60χρονη έδειξε ότι άγνωστος δράστης ή δράστες έκλεισαν το στόμα και τη μύτη της 60χρονης.

Πρόκειται για βίαιο και ασφυκτικό θάνατο σύμφωνα με το πόρισμα των ιατροδικαστών.

Από την πρώτη στιγμή οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που έσπευσαν στο σημείο κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά.

Το σημείο όπου βρέθηκε η άτυχη γυναίκα δεν θα μπορούσε να το προσεγγίσει από μόνη της.

Πρόκειται για μία δαιδαλώδης στοά (στη θέση Ξαμουδοχώρι, μεταξύ Πυργιανών και Μάλεμε στον δήμο Πλατανιά) η οποία είχε διαμορφωθεί κατά την γερμανική κατοχή ενώ ακόμα και οι κάτοικοι της περιοχής το αγνοούν.

Η προσέγγιση στην συγκεκριμένη στοά είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Βρίσκεται σε απόσταση 100 μέτρων από τον αγροτικό δρόμο ενώ δεν είναι ορατή με γυμνό μάτι καθώς κλαδιά και φύλλωμα κάλυπταν την είσοδο


Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εξετάζουν βήμα προς βήμα τις πιθανές κινήσεις της 60χρονης Αμερικανίδας ως την στιγμή που έφτασε στο τούνελ
Παραμένει, επομένως, άγνωστο αν έφτασε μόνη στο δαιδαλώδες τούνελ που χρησιμοποιούσαν ως πυριτιδαποθήκη οι Γερμανοί κατακτητές, ή αν δολοφονήθηκε σε άλλη περιοχή και ο δράστης (ή οι δράστες) τη μετέφερε νεκρή εκεί, για να κρύψει την σορό σε βάθος 60 μέτρων από την είσοδο.

Με την βοήθεια των ειδικών της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, που έφτασαν στα Χανιά από την Αθήνα, οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο το πτώμα να πετάχτηκε στο σημείο όπου βρέθηκε από μια τρύπα στην οροφή του τούνελ, που είχε κατασκευαστεί για να αερίζεται το εσωτερικό. Μάλιστα, βρέθηκε εκεί μια παλέτα που κάλυπτε την τρύπα, για να μην συμβεί κάποιο ατύχημα. Ωστόσο, δεν βρέθηκαν ίχνη που να δείχνουν ότι κάποιοι κινήθηκαν πρόσφατα στο συγκεκριμένο σημείο.

Αυτό είναι το τούνελ που βρέθηκε νεκρή η Αμερικανίδα βιολόγος! (Video)

Η Αμερικανίδα βιολόγος που βρέθηκε νεκρή εχθές στην Κρήτη έχει προκαλέσει ερωτηματικά για το πως βρέθηκε σε αυτό το σημείο και πως προκλήθηκε ο θάνατος της! Παρακάτω θα δείτε το τούνελ που βρέθηκε νεκρή η Αμερικανίδα βιολόγος!

Τα συγκεκριμένο τεχνητό τούνελ, μαζί με άλλα παρόμοια που υπάρχουν στην περιοχή, χρησιμοποιούνταν από τους Γερμανούς κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο σαν καταφύγια και πολυβολεία. Η 60χρονη είχε εξαφανιστεί πολλές ημέρες να σας θυμίσουμε..

Μέσα σε ένα δαιδαλώδες τούνελ από την εποχή της γερμανικής κατοχής, εντοπίστηκε νεκρή η Αμερικανίδα βιολόγος και αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής για να διαπιστωθεί η αιτία του θανάτου της.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share