Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Περιπλέκεται το μυστήριο γύρω από τον θάνατο της Αμερικανίδας βιολόγου! - Τι στοιχεία προκύπτουν από την σορό;

Τι ζήτησαν οι ιατροδικαστές;

10 Ιουλίου 2019 16:53
Περιπλέκεται το μυστήριο γύρω από τον θάνατο της Αμερικανίδας βιολόγου! - Τι στοιχεία προκύπτουν από την σορό;

Το μυστήριο γύρω από τον θάνατο της Αμερικανίδας βιολόγου περιπλέκεται και αυτό οδηγεί τους Ιατροδικαστές να ζητήσουν λεπτομερής ακτινολογική εξέταση στο πτώμα της άτυχης βιολόγου! Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε τούνελ στην περιοχή των Χανίων της Κρήτης! Σοκάρουν οι εικόνες από τα πλάνα που τραβήχτηκαν μέσα από το τούνελ..

Η νεκροτομή στη σορό της δεν αποκάλυψε εμφανή τραύματα από πυροβόλο όπλο ή άλλο αντικείμενο, με αποτέλεσμα να μην επιβεβαιώνεται το ενδεχόμενο να έπεσε θύμα δολοφονικής ενέργειας.

Ωστόσο, οι ιατροδικαστές Αντώνης Παπαδομανωλάκης και Σταμάτης Μπελιβάνης ζήτησαν να γίνει λεπτομερής ακτινολογική εξέταση στο πτώμα της άτυχης βιολόγου, ώστε να διακρίνουν τυχόν τραύματα που έχουν καλυφθεί από την αποσύνθεση.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εξετάζουν βήμα προς βήμα τις πιθανές κινήσεις της 60χρονης Αμερικανίδας ως την στιγμή που έφτασε στο τούνελ, όπου βρέθηκε νεκρή, μία εβδομάδα μετά την εξαφάνισή της από το ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει, συμμετέχοντας σε επιστημονικό συνέδριο με την Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης.

Παραμένει, επομένως, άγνωστο αν έφτασε μόνη στο δαιδαλώδες τούνελ που χρησιμοποιούσαν ως πυριτιδαποθήκη οι Γερμανοί κατακτητές, ή αν δολοφονήθηκε σε άλλη περιοχή και ο δράστης (ή οι δράστες) τη μετέφερε νεκρή εκεί, για να κρύψει την σορό σε βάθος 60 μέτρων από την είσοδο.

Με την βοήθεια των ειδικών της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, που έφτασαν στα Χανιά από την Αθήνα, οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο το πτώμα να πετάχτηκε στο σημείο όπου βρέθηκε από μια τρύπα στην οροφή του τούνελ, που είχε κατασκευαστεί για να αερίζεται το εσωτερικό. Μάλιστα, βρέθηκε εκεί μια παλέτα που κάλυπτε την τρύπα, για να μην συμβεί κάποιο ατύχημα. Ωστόσο, δεν βρέθηκαν ίχνη που να δείχνουν ότι κάποιοι κινήθηκαν πρόσφατα στο συγκεκριμένο σημείο.

Όλες οι έρευνες οδηγούν σε έγκλημα για τον θάνατο της Αμερικανίδας βιολόγου στη Κρήτη!

Στο σενάριο της εγκληματικής ενέργειας οδηγούνται οι αρχές για την υπόθεση του θανάτου της Αμερικανίδας βιολόγου στα Χανιά.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, οι έρευνες που έχουν γίνει στη σορό της 60χρονης Σούζαν Ίτον και το σημείο που εντοπίστηκε, συγκλίνουν στην εκτίμηση ότι ο θάνατός της δεν οφείλεται σε ατύχημα, αλλά σε δολοφονία.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Είδηση σοκ: Νεκρός στα 39 του πάμπλουτος σχεδιαστής!

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο: Νεκρός ο Gary Duncan

Κρήτη: Νεκρός άντρας σε πισίνα ξενοδοχείου!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share