Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ρόδος: Αυτοί είναι οι 2 δολοφόνοι της φοιτήτριας! Ομολόγησαν το φρικτό έγκλημα!

Ραγδαίες εξελίξεις στο έγκλημα που σοκάρει το Πανελλήνιο!

4 Δεκεμβρίου 2018 08:12
Ρόδος: Αυτοί είναι οι 2 δολοφόνοι της φοιτήτριας! Ομολόγησαν το φρικτό έγκλημα!

Ο ένας στον άλλο φαίνεται ότι ρίχνουν οι δύο κρατούμενοι τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο, που βρέθηκε γυμνή σε βράχια στη Ρόδο.

Οι δράστες φέρεται να ομολόγησαν ότι την σκότωσαν. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τη rodiaki.gr, οι δυο άνδρες ζήτησαν απο την φοιτήτρια να συνευρεθούν ερωτικά στο σπίτι του ενός των δυο κατι το οποίο εκείνη δεν δέχθηκε παρα το γεγονός οτι τους ακολουθησε. Η άρνηση της ομως προκάλεσε την βίαιη αντίδραση τους.

Στην προσπάθεια της να ξεφύγει εκείνοι την χτύπησαν με αμβλύ σιδερένιο αντικείμενο, πιθανότατα με μια σιδερώστρα γεγονός που πιθανόν προκάλεσε και τον θάνατο της.

Όταν οι δυο άνδρες διαπίστωσαν οτι η κοπέλα δεν αντιδρούσε έχοντας χάσει τις αισθήσεις της πήραν το άψυχο σώμα της, το έβαλαν στο αυτοκίνητο του ενός εκ των δυο και το πέταξαν στη Λίνδο στο σημειο όπου εντοπίστηκε μετέπειτα απο τις Αρχές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζήτησαν τρίο από την 21χρονη, αρνήθηκε και την δολοφόνησαν! Σοκάρουν οι αποκαλύψεις!

Η μεταφορά του πτώματος υπαρχει στο βιντεοσκοπημένο υλικό που έχουν στη διάθεση τους οι Αρχές. Υπενθυμίζεται ότι το πτώμα της φοιτήτριας βρέθηκε το πρωί της 28ης Νοεμβρίου 2018, από κλιμάκιο του Λιμενικού στη Λίνδο, στην περιοχή «Φώκια» στους Πεύκους. Αξίζει να σημειωθεί ότι, ένας συμφοιτητής της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη έκανε μία άκρως αινιγματική δήλωση στην εκπομπή «Μαζί σου».

Συγκεκριμένα, ο συμφοιτητής της 21χρονης υποστήριξε ότι δυο μέρες προτού εντοπιστεί το πτώμα της άτυχης φοιτήτριας, τον πλησίασε κάποιος στο πανεπιστήμιο και τον ρώτησε αν έχει δει την Ελένη ή μια άλλη κοπέλα με την οποία έκαναν αρκετή παρέα τον τελευταίο καιρό.

Τότε, εμφανίστηκε στη λέσχη του πανεπιστημίου η συγκεκριμένη φίλη της Ελένης και όταν την ρώτησαν αν έχει νέα της απάντησε αινιγματικά: «Θα μάθετε πολύ σύντομα τι συνέβη στην Ελένη». Στη συνέχεια δεν είπε τίποτα άλλο και έφυγε από τη λέσχη.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share