Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ζήτησαν τρίο από την 21χρονη, αρνήθηκε και την δολοφόνησαν! Σοκάρουν οι αποκαλύψεις!

Το έγκλημα που σοκάρει το Πανελλήνιο!

4 Δεκεμβρίου 2018 08:07
Ζήτησαν τρίο από την 21χρονη, αρνήθηκε και την δολοφόνησαν! Σοκάρουν οι αποκαλύψεις!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δυο άνδρες φαίνεται ότι ζήτησαν από την φοιτήτρια να συνευρεθούν ερωτικά στο σπίτι του ενός, κάτι το οποίο εκείνη δεν δέχθηκε. Η άρνηση της προκάλεσε την βίαιη αντίδρασή τους. Στην προσπάθεια της να ξεφύγει την χτύπησαν με αμβλύ σιδερένιο αντικείμενο, πιθανότατα με μια σιδερώστρα γεγονός που πιθανόν προκάλεσε και τον θάνατο της.

Όταν οι δυο άνδρες διαπίστωσαν ότι η κοπέλα δεν αντιδρούσε και είχε χάσει τις αισθήσεις της, την μετέφεραν στο αυτοκίνητο και την πέταξαν στη Λίνδο στο σημείο όπου εντοπίστηκε αργότερα από τις Αρχές. Τη μεταφορά του πτώματος κατέγραψε κάμερα κοντά στο σπίτι της άτυχης φοιτήτριας και το υλικό έχει στη διάθεση της η αστυνομία!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στη Ρόδο: Στα χέρια των αρχών οι δύο ύποπτοι για την δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας! - Τι πιστεύουν ότι συνέβη και την σκότωσαν;

Οι έρευνες του Λιμενικού

Έτσι πλέον είναι απλά θέμα χρόνου η πλήρης εξιχνίαση της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο. Σύμφωνα με πληροφορίες οι έρευνες των αξιωματικών του Λιμενικού έχουν εστιαστεί σε δύο νεαρά άτομα για τα οποία υπάρχουν ενδείξεις ότι εμπλέκονται στην δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας ενώ δεν αποκλείεται να εμπλέκεται στην υπόθεση και άλλο άτομο. Οι δύο ύποπτοι κρατούνται από το Λιμεναρχείο Ρόδου χωρίς μέχρι αυτή την ώρα να ομολογήσουν αν αυτοί διέπραξαν αυτοί την δολοφονία και για ποιο λόγο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 04 Δεκεμβρίου;

Η άτυχη 21χρονη φοιτήτρια, σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Ρόδο και η αναγνώρισή της έγινε από το τατουάζ που έφερε στο δεξί της πόδι, ενώ συγγενείς της ήρθαν στο νησί και επιβεβαίωσαν την ταυτότητά της και επίσημα. Το πτώμα της βρέθηκε το πρωί της 28ης Νοεμβρίου 2018, από κλιμάκιο του Λιμενικού στη Λίνδο, στην περιοχή «Φώκια» στους Πεύκους. Συγκλονισμένοι οι γονείς αλλά και οι συγγενείς της άτυχης κοπέλας αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί στο παιδί τους και ζητούν απαντήσεις στα χιλιάδες ερωτήματα που προκύπτουν!

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share