Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στην Κρήτη: Συγκλονίζει η κόρη του θύματος! "Περίμενε τη μητέρα μου και τη μαχαίρωσε πισώπλατα"!

Περιγράφει τις σχέσεις που είχαν δράστης και θύμα πριν το φονικό

24 Οκτωβρίου 2018 10:41
Έγκλημα στην Κρήτη: Συγκλονίζει η κόρη του θύματος!

Για τον θάνατο της μητέρας της, Μαρίνας Τζωρμπαδάκη από τα χέρια του πρώην κουνιάδου της στις 10 Οκτωβρίου, μίλησε η κόρη της Κωνσταντίνα Παγάνη, περιγράφοντας τις σχέσεις που είχαν δράστης και θύμα πριν το φονικό.

Το μοντέλο μίλησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα Μεσάνυχτα» για την οικογενειακή τραγωδία με θύμα την μητέρα της που την συγκλόνισε.

Περιγράφοντας την ζωή της μητέρας της πριν το φονικό, η Κωνσταντίνα Παγάνη τόνισε πως η μητέρα της ζούσε στο σπίτι της αδερφής της τα τελευταία τέσσερα χρόνια, καθώς η Μαρίνα Τζωρμπαδάκη είχε χωρίσει με τον σύζυγό της, ωστόσο το τελευταίο διάστημα είχε φύγει για να μείνει εκεί ο θείος της.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως σύμφωνα με την εστεμμένη, ο θείος τους και δράστης ήταν η πατρική φιγούρα για τα κορίτσια, καθώς τους είχε σταθεί όσο κανείς άλλος.

Σχετικά με το πως έμαθε πως η μητέρα της μαχαιρώθηκε μετά από καβγά από τον θείο της, η Κωνσταντίνα Παγάνη είπε αναλυτικά: «Μια γειτόνισσα μου χτύπησε την πόρτα και μου είπε “Κωνσταντίνα έλα στο μαγαζί γιατί η μητέρα σου δεν είναι καλά”. Εκείνο το πρωί η μητέρα μου πήγε, άνοιξε το μαγαζί και κατά τις 7.00 το πρωί μου χτύπησε η γειτόνισσα και μου είπε να πάω στο μαγαζί. Πήγα, είδα την Αστυνομία και η αδερφή μου ήταν ήδη εκεί. Πρόλαβα και την είδα κάτω. Μου λένε “ο θείος χτύπησε την μαμά και έφυγε”».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στην ελληνική showbiz: Αυτό είναι το νέο ερωτευμένο ζευγάρι!

Μιλώντας για τον καβγά που είχε ο θείος της με την μητέρα της πριν την μαχαιρώσει, η Παγάνη είπε πως ο θείος της έπινε αρκετά και πως της είχε στήσει καρτέρι.

«Ο θείος μου έπινε αρκετά. Δεν γνωρίζω αν ήταν αλκοολικός γιατί δεν είχαμε τόσο στενές σχέσεις για να τον βλέπω καθημερινά. Είχε στήσει καρτέρι της μητέρας μου. Της είπε κάτι, εκείνη γύρισε και της την έριξε πισώπλατα. Δεν έχουμε δει το βίντεο. Ούτε εγώ, ούτε τα αδέρφια μου και δεν χρειάζεται να μπούμε σε αυτήν την διαδικασία. Γιατί ήδη είμαστε αρκετά στενοχωρημένοι και δεν υπάρχει το σθένος για να το δούμε. Είναι ήδη πολύ σκληρό όλο αυτό».

Όσο για το πώς ενημερώθηκε ο πρώην σύζυγος της μητέρας και αδελφός του δράστη, η νεαρή ανέφερε πως η ίδια του το ανακοίνωσε. «Oι σχέσεις με τον πατέρα μου είναι τυπικές. Καλές αλλά τυπικές. Ενημερώθηκε από εμένα. Ήταν συγκλονισμένος γιατί δεν παύει να είναι ο πατέρας μου, έχει δύο παιδιά με αυτήν την γυναίκα και είναι φυσιολογικό να είναι συγκλονισμένος».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ: Μετά τον βάτραχο βρέθηκε και ποντίκι σε συσκευασία τροφίμου σε σούπερ μάρκετ!

Η Κρητικιά μίλησε και για την αντίδραση του θείου της μετά το έγκλημα που διέπραξε, τονίζοντας πως δεν θέλει να τον δει ή να του μιλήσει. «Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι ζήτησε συγνώμη και πως κλαίει και ότι είπε ότι δεν ξέρει γιατί το έκανε. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος να τον δω γιατί δεν έχω να του πω κάτι».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share