Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020

Σοκ: Μετά τον βάτραχο βρέθηκε και ποντίκι σε συσκευασία τροφίμου σε σούπερ μάρκετ!

Σε πασίγνωστη αλυσίδα σούπερ μάρκετ!

24 Οκτωβρίου 2018 08:17
Σοκ: Μετά τον βάτραχο βρέθηκε και ποντίκι σε συσκευασία τροφίμου σε σούπερ μάρκετ!

Σοκαριστική είναι η φωτογραφία που κάνει τον γύρο των social media με ένα νεκρό ποντίκι μαγειρεμένο στο ρύζι.

Πρόκειται για ένα σακουλάκι από γνωστή φόρμα ρυζιού που αγοράστηκε από τη γνωστή αλυσίδα super market Lidl στη Βρετανία.

Πρόκειται για τον Richard Leech, ο οποίος ανήρτησε δύο φωτογραφίες στο Twitter. Η μία δείχνει την συσκευασία γνωστής μάρκας από ρύζι που χρειάζεται μόνο να μπει στον φούρνο μικροκυμάτων.

Η δεύτερη φωτογραφία όμως δείχνει το μαγειρεμένο ρύζι με ένα ποντίκι νεκρό ομως.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δολοφονία σοκ 47χρονης από την Κοζάνη στην Ολλανδία!

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Γεια σας @LidlUK αναρωτιέμαι μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε πώς αυτό το ποντίκι βρέθηκε μέσα στο πακέτο με το ρύζι; Τώρα το σπίτι μου βρωμάει μαγειρεμένο ποντίκι και η σύζυγός μου κάνει εμετό ανεξέλεγκτα».

Η αλυσίδα Lidl, πάντως, απολογήθηκε σημειώνοντας: «Δεν είναι ποτέ πρόθεσή μας για κάποιον πελάτη να είναι δυσαρεστημένος για οποιοδήποτε λόγο και λυπούμαστε πολύ που είδαμε πως το συγκεκριμένο προϊόν δεν παρουσίασε τα υψηλά στάνταρ που τόσο εμείς όσο και οι πελάτες μας περιμένουμε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σεισμός ανατολικά της Ρόδου!

Κατόπιν επικοινωνίας με τον καταναλωτή, το ζήτημα μεταφέρθηκε άμεσα στην ομάδα ποιοτικού ελέγχου, η οποία μέσω της έρευνας με τον προμηθευτή, κατάφεραν να αναγνωρίσουν το ξένο στοιχείο ως μούχλα. Παρόλο που είναι πολύ σπάνιο, αυτό μπορεί να συμβεί ως αποτέλεσμα μιας πολύ μικρής τρύπας στην συσκευασία.

Πηγή: rp.news

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share