Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Είδηση σοκ: Βρέθηκε νεκρή αγνοούμενη που ψάχνει η Αγγελική Νικολούλη εδώ και 8 χρόνια!

Τραγική κατάληψη! Μια υπόθεση που είχε σοκάρει το Πανελλήνιο!

17 Οκτωβρίου 2018 15:34
Είδηση σοκ: Βρέθηκε νεκρή αγνοούμενη που ψάχνει η Αγγελική Νικολούλη εδώ και 8 χρόνια!

Τα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών θα δώσουν την απάντηση για το μακάβριο εύρημα που εντοπίστηκε στη Βιομηχανική Περιοχής Πρέβεζας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Τούνελ», ο καθηγητής Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Θεόδωρος Βουγιουκλάκης απεφάνθη ότι το κρανίο ανήκει σίγουρα σε νεαρή γυναίκα και ο θάνατός της τοποθετείται χρονικά πριν 8 με 10 χρόνια.

Αυτά τα δύο στοιχεία είχαν ως αποτέλεσμα να «ζωντανέψουν» μνήμες από την υπόθεση εξαφάνισης της όμορφης Αγγελικής Πεπόνη που το «Τούνελ» είχε αποκαλύψει. Εξαφανίστηκε στις 17 Ιουνίου του 2010 και μέχρι σήμερα οι δικοί της άνθρωποι δεν έχουν λάβει απαντήσεις, για το τι απέγινε η κοπέλα.

Το μακάβριο εύρημα θα μεταφερθεί στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Αθήνας ώστε να εξακριβωθεί αν ανήκει στην άτυχη Αγγελική.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άγρια δολοφονία πασίγνωστου δημοσιογράφου: Τον διαμέλισαν μέσα σε 7 λεπτά!

Γι’ αυτό το λόγο, οι συγγενείς της αγνοούμενης έχουν δώσει δείγμα DNA.

Παράλληλα, οι Αρχές χτενίζουν την περιοχή της βιομηχανικής περιοχής της Πρέβεζας για την περίπτωση που βρίσκονται θαμμένα εκεί και άλλα τμήματα ανθρώπινου σκελετού.

Το κρανίο από το οποίο λείπει η κάτω γνάθος, βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 14 Οκτωβρίου κατά τη διάρκεια χωματουργικών εργασιών σε τάφρο από ιδιωτικό συνεργείο.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η εξαφάνισή της Αγγελικής Πεπόνη είχε έρθει στην επικαιρότητα χάρη στο «Τούνελ» και απασχόλησε εκείνη την εποχή τα μέσα ενημέρωσης. Ο τελευταίος άνθρωπος που την είχε δει ζωντανή ελάχιστα λεπτά πριν εξαφανιστεί ήταν ο 59χρονος φίλος της, ο οποίος αρνήθηκε ότι γνώριζε το οτιδήποτε για το πού μπορεί να βρίσκεται.

Ο ίδιος ισχυριζόταν ότι έφυγε από το σπίτι του κι έκανε οτοστόπ για να επιστρέψει στο δικό της και από εκείνη τη στιγμή δεν ξέρει τι συνέβη.

Όπως είχε πει τότε κατά πάσα πιθανότητα να πήγε στην Αλβανία, θέλοντας έτσι να αποπροσανατολίσει τις έρευνες.

Όσο περνούσε ο καιρός όμως τα στοιχεία που έρχονταν στο φως ήταν επιβαρυντικά για τον ίδιο. Φίλοι της κοπέλας αποκάλυψαν ότι την είχε μπλέξει στα ναρκωτικά και ότι την κακοποιούσε σωματικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραμπούκος Βερύκιος στην Τσιμτσιλή: «Μάζεψε τη γλώσσα σου! Μην βάζεις στο στόμα σου τον...»!

Αρχικά μάλιστα είχε αρνηθεί ότι βρισκόταν μαζί της πριν εξαφανιστεί, όμως ο γιος του τον διέψευσε αποκαλύπτοντας στο «Τούνελ» ότι την είχε δει στο σπίτι του πατέρα του το μεσημέρι της εξαφάνισής της.

Επίσης αποκαλύφθηκε ότι το διάστημα πριν εξαφανιστεί είχε συχνή τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της, ενώ το σήμα του κινητού της χάθηκε στην περιοχή, όπου ζούσε και εργαζόταν ο 59χρονος.

Ο ίδιος ήρθε τότε αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη αλλά για άλλο λόγο. Οι κατηγορίες που τον βάραιναν ήταν η διάθεση ναρκωτικών ουσιών σε τρίτους κατ’ εξακολούθηση και κατ’ υποτροπή. Πρωτόδικα καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, αλλά στο Εφετείο η ποινή του μειώθηκε και αποφυλακίστηκε.

Μέχρι σήμερα δεν έχει παραδεχθεί απολύτως τίποτα, επιμένει ότι η κοπέλα είναι ζωντανή και ότι ο ίδιος δεν είχε καμία ανάμειξη στην εξαφάνισή της.

Όλα αυτά τα χρόνια η οικογένεια της Αγγελικής Πεπόνη ανεβαίνει έναν τεράστιο Γολγοθά, περιμένοντας να μάθει κάποια νέα για την κοπέλα.

Πηγή: anikolouli.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share