Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Άγρια δολοφονία πασίγνωστου δημοσιογράφου: Τον διαμέλισαν μέσα σε 7 λεπτά!

Φρικτές λεπτομέρειες!

17 Οκτωβρίου 2018 09:28
Άγρια δολοφονία πασίγνωστου δημοσιογράφου: Τον διαμέλισαν μέσα σε 7 λεπτά!

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες αναφορικά με τη δολοφονία, όπως όλα δείχνουν, του σαουδάραβα δημοσιογράφου, Τζαμάλ Κασόγκι, δίνει τούρκος αξιωματούχος μετά την ολοκλήρωση των ερευνών στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας.

Όπως αποκαλύπτει το CNN, επικαλούμενο τις δηλώσεις τούρκου αξιωματούχου, το σώμα του αγνοούμενου δημοσιογράφου της Washington Post τεμαχίστηκε σε κομμάτια, αφού πρώτα τον δολοφόνησαν στο κτίριο του προξενείου στην Κωνσταντινούπολη, στις 2 Οκτωβρίου.

Η συγκεκριμένη μαρτυρία, μάλιστα, έρχεται ως απόρροια της έρευνας της τουρκικής αστυνομίας στο εσωτερικό του προξενείο το βράδυ της Δευτέρας, η οποία διήρκησε πάνω από εννέα ώρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή βόμβα από τον ΑΝΤ1: Ταράζει τα "νερά"

Νωρίτερα, ο πρόεδρος Ερντογάν αποκάλυψε ότι οι Τούρκοι ερευνητές εντόπισαν «τοξικές ουσίες» και «βαμμένους τοίχους» εντός του κτιρίου. «Ελπίζω ότι μπορούμε να φθάσουμε σε συμπεράσματα, τα οποία θα μας δώσουν μια λογική εξήγηση το συντομότερο δυνατό» έσπευσε να προσθέσει.

Οι Τούρκοι άλλωστε, από την πρώτη στιγμή, έθεσαν ατύπως τη δολοφονία του Κασόγκι ως το βασικό σενάριο της υπόθεσης.

Στο μεταξύ, ερευνητές από την Κωνσταντινούπολη διεξαγάγουν πρόσθετες έρευνες στην κατοικία του Σαουδάραβα πρόξενου. Ωστόσο, σύμφωνα με το πρακτορείο Ανατολού, ο τελευταίος έχει ήδη εγκαταλείψει τη χώρα και έχει επιστρέψει στη Σαουδική Αραβία.

Τις τελευταίες ώρες, αμερικανικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι η κυβέρνηση του Ριάντ ετοιμάζεται να εκδώσει ανακοίνωση, στην οποία θα παραδέχεται τη δολοφονία του Κασόγκι και θα επιρρίπτει την ευθύνη σε αξιωματούχους που έδρασαν ανεξέλεγκτα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έφυγε από την ζωή ο Μπάμπης Κολοβός!

Η εξαφάνιση του Σαουδάραβα αντιφρονούντα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι από την Κωνσταντινούπολη είναι μια από τις πλέον ειδεχθείς αλλά και σκοτεινές υποθέσεις από τις αρχές του έτους. Μέχρι στιγμής, δύσκολα βρίσκει κανείς συγκεκριμένα και αποδεδειγμένα στοιχεία για το τι ακριβώς συνέβη.

Το CNN αναφέρει ότι ενδεχομένως την απαγωγή του δημοσιογράφου οργάνωσε υψηλόβαθμος αξιωματούχος της Γενικής Υπηρεσίας Πληροφοριών της Σαουδικής Αραβίας.

Μία από αυτές τις πηγές περιγράφει τον αξιωματικό κοντά στον εσωτερικό κύκλο του Πρίγκιπα Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν. Δεν είναι σαφές εάν ο πρίγκιπας ενέκρινε μια ανάκριση ή απαγωγή.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share