Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019

Ειρήνη Λαγούδη: Νέες αποκαλύψεις «φωτιά» από τον αδερφό της! - «Την σκότωσαν για 100.000 ευρώ»

Ο αδερφός της δηλώνει ότι από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της λείπει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό!

14 Οκτωβρίου 2018 13:46
Ειρήνη Λαγούδη: Νέες αποκαλύψεις «φωτιά» από τον αδερφό της! - «Την σκότωσαν για 100.000 ευρώ»

Σε νέες αποκαλύψεις προχωρά ο αδελφός της Ειρήνης Λαγούδη, τη στιγμή που ολοένα και ξετυλίγεται το νήμα των ερευνών για τον θάνατο-θρίλερ της νεαρής γυναίκας.

Αναλυτικότερα, πεπεισμένοι ότι η Ειρήνη Λαγούδη δολοφονήθηκε για οικονομικούς λόγους είναι οι συγγενείς της άτυχης 44χρονης μητέρας.

Μάλιστα, ο αδερφός της δηλώνει στη Realnews ότι από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της λείπει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τίτλοι τέλους για το Survivor!

«Το κίνητρο της δολοφονίας ήταν κυρίως οικονομικό. Πριν από μήνες είχε πουλήσει κάποια από τα κτήματά της. Στους τραπεζικούς λογαριασμούς δεν βρέθηκε το ακριβές αντίκρισμα της πώλησης. Λείπει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό που φτάνει μέχρι και τα 100.000 ευρώ», αναφέρει ο Γιώργος Λαγούδης, μιλώντας στην εφημερίδα.

«Υποψίες μπορεί να έχω πολλές για το πού μπορεί να πήγαν τα χρήματα, αλλά δεν έχουμε δει ακόμα τα στοιχεία της δικογραφίας. Είναι πολύ βαριά η κατηγορία για να την εκστομίζουμε χωρίς ντοκουμέντα», αναφέρει στη συνέχεια.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της οικογένειας Βασίλης Ταουξής, υποστηρίζει πως η Ειρήνη Λαγούδη δεν έδωσε αυτά τα χρήματα σε συγγενικό της πρόσωπο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σας αφορά: Ανακοινώθηκε επίδομα 1.000 ευρώ! - Ποιους αφορά;

«Εικάζουμε πως είναι πολύ φιλικό ή στενό της πρόσωπο στο οποίο πρέπει να είχε απέραντη εμπιστοσύνη. Κάποια στιγμή όταν φάνηκε πως αυτή η σχέση διαρρηγνύεται πρέπει να τα ζήτησε πίσω. Ε, αυτό ήταν η αιτία που ξεκίνησε η διαδικασία του θανάτου της».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εφιαλτική εβδομάδα για 5 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη!

Αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση ο γιατρός

Την ίδια ώρα, ο γιατρός με τον οποίο η Ειρήνη Λαγούδη φέρεται να διατηρούσε επαφές αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση. Τις τελευταίες ημέρες έγινε γνωστό ότι η εισαγγελική έρευνα κατέληξε στο πρόσωπο του. Ο ίδιος, ωστόσο, μέσω του δικηγόρου του, Στράτου Καράτσαλου, δηλώνει πως η κατηγορία της ηθικής αυτουργίας δεν αποδίδεται προσωπικά στον ίδιο και προειδοποιεί με προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατά όσων τον διασύρουν.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share