Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις στην δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη: Δεν είναι ο δολοφόνος αυτός που όλοι πίστευαν;

Αναβιώνει το δράμα και οι αποκαλύψεις του φερόμενου ως δολοφόνου!

4 Ιουλίου 2018 08:29
Ραγδαίες εξελίξεις στην δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη: Δεν είναι ο δολοφόνος αυτός που όλοι πίστευαν;

Στις δικαστικές αίθουσες θα αναβιώσει σήμερα η δολοφονία της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου θα καθίσει ο 58χρονος, καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της άτυχης εφοριακού, Μανώλης Σοροπίδης, ο οποίος θα κληθεί να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που βασανίζουν όλον αυτόν τον καιρό την οικογένειά του θύματος.

Ο 58χρονος, αρχικά όταν συνελήφθη είχε ομολογήσει στην αστυνομία ότι μαχαίρωσε την 32χρονη Δώρα μέσα στο Β΄ Νεκροταφείο, όπου η κοπέλα πήγαινε κάθε απόγευμα για να φροντίσει τον τάφο ενός πολύ καλού της φίλου.

Ο άνδρας, όπως αρχικά είχε καταθέσει, επιτέθηκε πισώπλατα στην 32χρονη, της άρπαξε την τσάντα κι όταν εκείνη αντιστάθηκε τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Όμως όλα αυτά τώρα ο φερόμενος ως δράστης τα έχει αναιρέσει, δηλώνοντας ότι άλλοι ήταν εκείνοι που σκότωσαν την άτυχη εφοριακό.

Μιλώντας τη Δευτέρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ισχυρίστηκε ξανά ότι δεν είναι αυτός ο δολοφόνος και πως είπε όσα είπε στην αρχή για να προστατέψει την κόρη του.

«Η κοπέλα από εμένα έφυγε και ήταν μία χαρά. Δεν μπορεί στα καλά καθούμενα να έπεσε κάτω. Και να έπαθε αυτό που έπαθε. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Έχω ζητήσει την τιμωρία αυτουνού και το γενετικό υλικό που δείχνει ότι ο τελευταίος που ήρθε σε επαφή με την κοπέλα είναι και αυτός που της έδωσε τα χτυπήματα και από εκεί και πέρα πρέπει να τα βρουν. Δεν είμαι εγώ. Ζητώ συγνώμη αλλά δεν είμαι εγώ. Αναγκάστηκα στην αρχή να φερθώ έτσι γιατί έπρεπε να σιγουρέψω το κορίτσι μου. Για να μην έχουμε και άλλο θύμα», είπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τι είδαμε χτες; Το κράξιμο στους Μαχητές, οι αλλαγές στο παιχνίδι και τα κλάματα του Γκότση! (video)

Στη δίκη σήμερα ο Μανώλης Σοροπίδης αναμένεται να ζητήσει μέσω του δικηγόρου του αναβολή για να ταυτοποιηθεί το ορφανό dna που βρέθηκε στο σώμα και τα ρούχα της κοπέλας. Ο ανακριτής πάντως δεν είχε βρει στοιχεία ούτε καν ενδείξεις ότι υπήρχε και δεύτερο άτομο στη δολοφονία της.

Αυτό τώρα που φοβούνται οι αστυνομικοί είναι επεισόδια που ενδεχομένως να ξεσπάσουν σήμερα στα δικαστήρια μεταξύ των συγγενών της κοπέλας και του κατηγορούμενου.

Η οργή της οικογένειας ξεχειλίζει.

«Γιατί το έκανε αυτό;Γιατί το έκανε στο δικό μου παιδί;Ποιος είναι ο λόγος;Δεν τον είχε προκαλέσει Η Δώρα μου δεν είχε προηγούμενα μαζί του», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η μητέρα της Δώρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απήγαγαν την 4χρονη, την πέταξαν αβοήθητη και πέθανε από την πείνα!

«Αν μπορέσω θα τον κάνω κομμάτια μέσα στο δικαστήριο... Θα προσπαθήσω... Θα τους πληρώσω με το ίδιο νόμισμα όλους», δήλωσε ο πατέρας της 32χρονης εφοριακού.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγους μήνες η προσαγωγής του κατηγορούμενου στα δικαστήρια είχε προκαλέσει το ξέσπασμα των συγγενών της Δώρας Ζέμπερη, οι οποίοι προσπάθησαν να τον λιντσάρουν.

Πηγή: star.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share