Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor: Τι είδαμε χτες; Το κράξιμο στους Μαχητές, οι αλλαγές στο παιχνίδι και τα κλάματα του Γκότση! (video)

Όλα όσα είδαμε χτες!

4 Ιουλίου 2018 08:06
Survivor: Τι είδαμε χτες; Το κράξιμο στους Μαχητές, οι αλλαγές στο παιχνίδι και τα κλάματα του Γκότση! (video)

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor πέρασε...

Ένα επεισόδιο που τα είχε όλα μέσα. Εμείς συγκεντρώσαμε για εσάς τις καλύτερες στιγμές και σας τις παρουσιάζουμε.

Την χθεσινή ψηφοφορία σχολίασαν οι παίκτες, με την Κατερίνα Δαλάκα να εξηγεί τους λόγους που ψήφισε τον Νικόλα!

Η ίδια εξήγησε ότι ψήφισε τον Νικόλα για αγωνιστικούς λόγους, κάτι που είχε συμφωνήσει η ομάδα από την αρχή του παιχνιδιού!

Η Κατερίνα Δαλάκα, είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ ψήφισα στο συμβούλιο τον Νικόλα και την προηγούμενη φορά, γιατί με όλη την ομάδα αποφασίσαμε για να είμαστε δίκαιοι απέναντι στους αντιπάλους, να ψηφίσουμε στην κάλπη όπως όλη την χρονιά..τον παίκτη ο οποίος είναι λίγο πιο κάτω αγωνιστικά και έτσι συνεχίσαμε!»

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Την χθεσινή ψηφοφορία συζητούσε η ομάδα των πρώην Μαχητών- ενώ παραδέχτηκαν ότι και οι ίδιοι θα έκαναν το ίδιο!

Ο Πάνος Θεοδώρου, μίλησε στην κάμερα εξηγώντας ότι δεν αγχώνεται ιδιαίτερα γιατί είναι αντιμέτωπος με δύο πολύ δυνατούς παίκτες, που θα ήθελε να δει στον τελικό!

Ο ίδιος, αργότερα πρόσθεσε: «Είναι χειρότερο να φεύγεις από έναν αδύναμο παίκτη και είναι καλύτερο να φεύγεις από έναν καλύτερο παίκτη..οπότε δεν έχω αυτό το άγχος. Το άγχος είναι συλλογικό!», ενώ πρόσθεσε ότι θα είναι οι τελευταίες στιγμές που θα ζήσουν όλοι μαζί σαν παρέα!

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι όλη η ομάδα των Μαχητών!

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, έστω και για λίγο καιρό να χωριστεί η όμορφη παρέα που έχουν δημιουργήσει εντός του παιχνιδιού!

Μάλιστα, ο Πάνος φαίνεται στην καλύβα να λέει: «Τους εκτέλεσαν τους Σπαρτιάτες...», ενώ ο Ηλίας αργότερα προσθέτει: «Δεν πέφτουμε έτσι εύκολα ρε...Δεν πέφτουμε έτσι εύκολα μην ψαρώνεις...»

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Ένα συμβούλιο που έκανε "μπάχαλο" ήταν το χθεσινό και για τις δύο ομάδες, με αυτή των Διασήμων να είναι φανερά ενοχλημένη με τα όσα ειπώθηκαν χθες!

Μάλιστα, ακούγεται η Κατερίνα Δαλάκα να συζητάει με την ομάδα της και να λέει: «Όταν έχει μια στρατηγική και είναι οφθαλμοφανής τουλάχιστον να έχει το θάρρος και να την παραδέχεσαι!...εγώ στρατηγική είναι ότι δεν μπαίνω στις ασυλίες. Για ποιο λόγο να μην παίξω στις ασυλίες; Για να την πάρει ή η Βιργινία ή η Μελίνα.»

Η Κατερίνα πρόσθεσε: «Όταν βλέπεις να παίζει ο Πάνος με τον Νικόλα και ο Νικόλας να πετάει έτσι....στο χώμα και να μην πετυχαίνει τον στόχο, να πηγαίνει περπατώντας... Αυτό σημαίνει ότι παλεύεις να κερδίσεις;», Η ίδια εξήγησε ότι αν μπει η εικόνα όταν έπαιζε με τον Χάρη, με αυτή που έπαιζε με τον Πάνο, δεν φαίνεται ότι κάπου παλεύει να κερδίσει.

Η Μελίνα Μεταξά, ακούγεται αργότερα να λέει: «την προηγούμενη φορά με την Εύη, στο συμβούλιο είπανε ότι δεν έχουν στρατηγική, αλλά ψήφισαν τον Νικόλα, γιατί είναι πιο δυνατός στον κόσμο από την Εύη για να φύγει η Εύη. Αφού ολόκληρο σχέδιο ήταν αυτό.»

Με την σειρά του ο Χάρης Γιακουμάτος, είπε: «Μα θέλανε το ατομικό να το φέρουνε σε ατομικό. Απλά δεν ήξεραν μετά πως θα γίνει η διαδικασία»

Η Κατερίνα είπε ότι είναι απόλυτα σεβαστό να έχεις στρατηγική και να θες να φτάσεις στον τελικό, ενώ πρόσθεσε: «Όταν σου λένε κάτι και λες ψέμματα...ενώ το ξέρουμε όλοι, είναι άσχημο.»

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Ένταση προκάλεσαν όσα ειπώθηκαν στο χθεσινό συμβούλιο περί στρατηγικής!

Η Μελίνα, μιλώντας στην κάμερα, είπε ότι οι πράξεις των Μαχητών δεν έχουν καμία επαφή- ενώ τόνισε ότι όταν έπαιζαν μεταξύ τους ήταν παιδική χαρά, ενώ όταν έπαιζαν με τον Xάρη έδιναν τον καλύτερο τους εαυτό!

Η Μελίνα αργότερα πρόσθεσε: «Και αυτά που είπαν στο συμβούλιο ότι δεν είχαν κανένα σχέδιο απλά έτσι έτυχε...ή περίμεναν τον Πάνο επειδή ήταν τραυματίας. Ειδικά στους τελευταίους αγώνες ο Πάνος με τον Χάρη έτρεχε μια χαρά σαν να ήταν η πρώτη μέρα που μπήκε στο παιχνίδι...Οπότε δε νομίζω να έχουν πάρα πολύ δίκιο.Όσο και να προσπαθούν να το στηρίξουν αυτό. Σημαίνει λένε ψέμματα»

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Ένα ιδιαίτερα απαιτητικός στίβος μάχης ήταν ο σημερινός, αφού οι παίκτες είχαν τα μάτι κλειστά!

Μάλιστα σε κάποιο σημείο η Μελίνα Μεταξά γέλαγε, με τον Σάκη Τανιμάνίδη να αναρωτιέται τι έχει συμβεί!

Η παίκτρια των Διασήμων, όταν τελείωσε ο αγώνας και επέστρεψε στον πάγκο, εξήγησε τον λόγο!

«Kάποια στιγμή βρέθηκα σε εμπόδιο και δεν ήξερα αν πρέπει να πάω από κάτω ή από πάνω και γέλαγα.Ήταν εκεί που σου φώναξα άμα έρχεσαι.», είπε χαρακτηριστικά!

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Στην αντεπίθεση περνάει ο Χάρης Γιακουμάτος, που αντικρούει με τα λόγια του όσα είπε ο Ηλίας περί ειλικρίνειας στο συμβούλιο!

Πιο συγκεκριμένα, ο Ηλίας χθες είχε μιλήσει για τους συμπαίκτες του, εξηγώντας ότι είναι οι πιο ειλικρινείς μέσα στο παιχνίδι!

Ο Ηλίας είχε πει: «Εννοώ ότι είχα την ευκαιρία και να υπάρξω και στην συμβίωση και στην παρέα με όλα τα παιδιά. Εκτός με την Κατερίνα. Με την Κατερίνα έκανε λιγότερη παρέα και δεν θέλω να προσβάλλω... θα μιλήσω για αυτά τα δύο παιδιά που είναι δίπλα μου. Νομίζω ότι είναι τα πιο ειλικρινή παιδιά μέχρι τώρα που έχω συναναστραφεί».

Ο Χάρης λοιπόν, μιλώντας στην κάμερα εξήγησε: «Ακούσαμε στο συμβούλιο και να λέει ότι θεωρεί τους πιο ειλικρινείς ανθρώπους τον Πάνο και τον Νικόλα! Αυτό είναι μια υποκειμενική άποψη...είναι προσωπική του Ηλία. Και ο Ηλίας μπορεί να κρίνει γι' αυτόν κατά πόσο είναι κάποιος ειλικρινείς και κατά πόσο όχι. Απλά ένα μικρό έτσι παράδειγμα ειλικρίνειας, ήταν λίγα λεπτά πιο πριν που οι Μαχητές προσπαθούσαν να πείσουν όλον τον κόσμο και εμάς και τον κόσμο που βλέπει από την τηλεόραση....ότι όταν έτρεχαν με τον Πάνο...Ο Ηλίας και ο Νικόλας έτρεχαν με τον Πάνο..έτρεχαν κανονικά, όπως έτρεχαν και με εμένα. Κάτι που όλοι είδαν ότι δεν το έκαναν και ακολούθησαν την στρατηγική τους στο να μην φάνε ζωές από τον Πάνο και να κοντράρει εμένα... »

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Στην αρχή του επεισοδίου ήμασταν μαζί σας με την καθιερωμένη διαρροή σας! Ατομικό αγώνισμα απόψε για τους παίκτες και ο κάθε ένας έδωσε τον καλύτερο του εαυτό!

Όπως κάθε φορά έτσι και σήμερα, με έγκυρη διαρροή σας ενημερώσαμε πως κερδίζουν.... οι Νικόλας Αγόρου και Μελίνα Μεταξά!

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Ο Νικόλας Αγόρου μπορεί να ήταν ο νικητής του επάθλου- αλλά από την στιγμή που δεν είχε την δυνατότητα να πάρει μαζί και τον Ηλία και τον Πάνο, προτίμησε να μην πάει στα water sports, παραχωρώντας την θέση του στην Βιργινία!

Ο Πάνος αναφερόμενος στο γεγονός, είπε ότι η Μελίνα που έκανε παρέα με τον Ηλία θα μπορούσε να κάνει ένα "δώρο" στου Μαχητές επιλέγοντας τον Ηλία, ώστε να απολαύσουν όλοι μαζί το έπαθλο- δεδομένου ότι κάποιος θα αποχωρήσει απόψε!

Ο Πάνος εξήγησε ότι η πομάδα αυτή δεν λειτουργεί στρατηγικά και αυτό το υποστηρίζει μέχρι το τέλος!

«...Προσωπική μου άποψη από την στιγμή που η Μελίνα, είχε μια σχέση Α και με τον Ηλία και με έμενα στην προηγούμενη παραλία και υποτίθεται δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Θα μπορούσε να πει σαν δώρο "θα επιλέξω εγώ ένα μαχητή, θα επιλέξει και ο Νικόλας έναν Μαχητή και θα πάμε μαζί στο έπαθλο" και ας είναι μια αρχή για τις σχέσεις μας που κόπηκαν χωρίς λόγο.... », είπε μεταξύ των άλλων ο Πάνος!

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Στην τελική ευθεία έχει μπει το ριάλιτι επιβίωσης, με τις αλλαγές που θα γίνουν να είναι σημαντικές για την πορεία του παιχνιδιού!

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στο συμβούλιο του νησιού αυτά που θα αλλάξουν μέχρι τέλος- ενώ μέσα σε αυτά είναι ότι θα γίνονται και ματσαρίσματα αντρών και γυναικών!

«Δεν υπάρχουν προβλέψεις ακόμη εφόσον θα γίνουν δύο ακόμη αποχωρήσεις..Θα έρθω τώρα στην ασυλία για να σας λύσω την απορία. Θα μείνετε έξι παίκτες και θα παίζουν όλοι με όλους και αγόρια με κορίτσια, από εδώ και πέρα οι υποψήφιοι θα είναι δύο. Θα βγαίνει, λοιπό, ένα υποψήφιος από την κάλπη, όπως πάντα σε όλα τα συμβούλια και στη συνέχεια θα υπάρχει και μια ατομική ασυλία, την οποία θα κερδίζει ένας από τους παίκτες που θα αγωνίζονται στο αγώνισμα της ασυλίας»

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Ένα συμβούλιο γεμάτο συγκινήσει ήταν το σημερινό, με τον Ηλία Γκότση να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα του!

Ο παίκτης των Μαχητών, συγκινήθηκε την ώρα που μιλούσε- ενώ είπε ότι έχει εκτιμήσει πολλά που θεωρούσε δεδομένα μέσα στο παιχνίδι!

Ο Ηλίας Γκότσης, εξήγησε ότι συγκινήθηκε γιατί αυτές τις ώρες που ήταν υποψήφιος σκέφτηκε κάποια πράγματα που έχει περάσει μέσα στο παιχνίδι. Ο ίδιος, αργότερα πρόσθεσε, ότι δεν ήταν εύκολα τα πράγματα μέσα στο παιχνίδι τόσο στο επίπεδο των σχέσεων όσο και στο επίπεδο των συνθηκών και τόνισε ότι κοιτάει όλους τους παίκτες στα μάτια, εξηγώντας ότι και δεν έκανε κάτι κακοπροαίρετα, δηλώντας ότι είναι "εντάξει" αν φύγει σήμερα!

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share