Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σοκάρει ο 26χρονος πατροκτόνος της Ζακύνθου: «Ήθελε να κοιμόμαστε στο κρεβάτι γυμνοί» (video)

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

4 Ιουνίου 2018 10:15
Σοκάρει ο 26χρονος πατροκτόνος της Ζακύνθου: «Ήθελε να κοιμόμαστε στο κρεβάτι γυμνοί» (video)

Αποσπάσματα από τη συγκλονιστική απολογία του 26χρονου πατροκτόνου της Ζακύνθου, ο οποίος προφυλακίστηκε, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ο νεαρός περιέγραψε με λεπτομέρειες τον εφιάλτη που ζούσε από παιδί δίπλα στον πατέρα του, τον οποίο όπως είπε σκότωσε γιατί κακοποιούσε τον ίδιο και τα αδέλφια του.

«Ήρθε ένα βράδυ στο κρεβάτι που κοιμόμουν μόνος μου. Ήταν η αρχή. Ήθελε να κοιμόμαστε στο ίδιο κρεβάτι γυμνοί», φέρεται να είπε.

Ο 26χρονος ισχυρίστηκε πως το τελευταίο διάστημα είχαν ενταθεί οι εκβιασμοί και οι απειλές από τον πατέρα του. «Ακόμη και πριν από μία εβδομάδα, μου έλεγε ότι θα με σκοτώσει εάν δεν πάω τη μητέρα μου και πρώην σύζυγό του ή την ετεροθαλή αδελφή μου σε εκείνον με σκοπό την σεξουαλική συνεύρεση. Δεν άντεξα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (04/06) το έπαθλο επικοινωνίας!

Ο Αλέξης περιέγραψε τη στιγμή που έστρεψε το όπλο προς τον 70χρονο πατέρα του και τον δολοφόνησε, το βράδυ της Κυριακής 27ης Μαΐου, στην περιοχή Βολιμών Ζακύνθου.

«Ο πατέρας μου καθόταν στη θέση του οδηγού ανυποψίαστος, ήταν βράδυ και δεν είχε καταλάβει πως ήμουν καμουφλαρισμένος. Τον πυροβόλησα αμέσως από το τζάμι της πόρτας του, μόλις άκουσε τα βήματά μου και γύρισε να με δει. Τον πυροβόλησα συνολικά 3 φορές στο πρόσωπο, στην καρδιά και στον ώμο».

Μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία ο δικηγόρος του Παναγιώτης Κεφαλληνός, δήλωσε πως «ήταν μια συγκλονιστική από άποψη περιεχομένου απολογία» και ότι ο ίδιος είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τον πελάτη του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Γι' αυτό όλο το ελληνικό ίντερνετ μισεί την Κατερίνα Δαλάκα!

Ο 26χρονος πατροκτόνος υποστηρίζει πως κίνητρο της δολοφονίας του πατέρα του είναι η κακοποίηση του ιδίου και των αδελφών του από τα παιδικά τους χρόνια.

«Κλονίστηκα μια μέρα που η εννιάχρονη αδερφή μου μου παραπονέθηκε πως πονάει στα γεννητικά της όργανα. Και τότε αμέσως σκέφτηκα ότι θα κάνει τα ίδια και σε εκείνη. Από τότε αποφάσισα πως αυτό το τέρας δε θα πρέπει να συνεχίσει να ζει και να κάνει τα αδερφάκια μου να υποφέρουν φρικτά. Ήταν πλέον θέμα χρόνου να τον σκοτώσω...».

Σημειώνεται πως συγγενείς, φίλοι, συγχωριανοί και τα αδέλφια του τον υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα έξω από τα δικαστήρια Ζακύνθου, εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους στον 26χρονο.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share