Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (04/06) το έπαθλο επικοινωνίας!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο! Ποιος κερδίζει απόψε; Διάσημοι ή Μαχητές;

4 Ιουνίου 2018 09:45
Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (04/06) το έπαθλο επικοινωνίας!

Από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα το Athensmagazine.gr είναι δίπλα σας και σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και την κοινή παραλία Διασήμων και Μαχητών!

Χτες οι Διάσημοι κατάφεραν μια μεγάλη ανατροπή και από το 3-8 επικράτησε 10-8 των Μαχητών με αποτέλεσμα να χαρούν το καλύτερο έπαθλο άνεσης που έχει δοθεί μέχρι σήμερα, καθώς περιλαμβάνει καθημερινό μπάνιο με σαμπουάν για μια εβδομάδα!

Σήμερα όμως οι δύο ομάδες έχουν την ευκαιρία να μονομαχήσουν για ένα έπαθλο επικοινωνίας, όπου θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν στο τηλέφωνο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, τα οποία δεν είχαν την ευκαιρία να τα δουν από κοντά την περασμένη εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο!

Ποιος κερδίζει σήμερα;

Πάμε τώρα στο αγωνιστικό κομμάτι! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr αλλά και από τα πρώτα πλάνα που έχουμε στην διάθεσή μας από το trailer του σημερινού επεισοδίου, απόψε έχουμε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό αγώνισμα, με επαφή με το νερό και δύσκολο στίβο μάχης!

Με την ψυχολογία των Διασήμων στα ύψη είναι και σήμερα το μεγάλο φαβορί για την επικράτηση, ομως οι Μαχητές θα καταφέρουν να πετύχουν την μεγάλη ανατροπή!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Γι' αυτό όλο το ελληνικό ίντερνετ μισεί την Κατερίνα Δαλάκα!

Προς το παρόν δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα:

Υ.Γ: To Athensmagazine,gr, όπως κάθε βράδυ έτσι και σήμερα, από τις 20:00 μέχρι τις 22:00 θα σας μεταφέρει σίγουρη διαρροή με νικητή και σκορ! Μέχρι τότε δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share