Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη - σοκ για την δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου! Τι βρήκαν οι Αρχές στην Καλλιθέα;

30 Οκτωβρίου 2017 12:14
Αποκάλυψη - σοκ για την δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου! Τι βρήκαν οι Αρχές στην Καλλιθέα;

Αισιόδοξοι ότι η υπόθεση της δολοφονίας του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου τελικά θα εξιχνιαστεί είναι οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες έπειτα από τον εντοπισμό νέων στοιχείων που φαίνεται να οδηγούν ένα βήμα πιο κοντά τόσο στους ηθικούς όσο και στους φυσικούς αυτουργούς.

Στην εξιχνίαση της δολοφονίας φαίνεται πως συνέβαλαν τα αποτελέσματα από επιχείρηση της Ασφάλειας που έγινε με τη συνδρομή της ΟΠΚΕ (Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος) σε μία περιοχή της Καλλιθέας, ο εντοπισμός όπλων, αλλά και οι προσαγωγές που έχουν γίνει μέχρι στιγμής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ασύλληπτο πένθος για την Βίκυ Χατζηβασιλείου! Ο θάνατος στα γενέθλια του γιου της που την «διέλυσε»!

Ήδη όπως έγινε γνωστό, το Σάββατο προσήχθησαν για την υπόθεση δύο Αλβανοί και ένας Έλληνας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι από τη ΓΑΔΑ έχουν περάσει για να καταθέσουν το τελευταίο διάστημα τουλάχιστον 50 άτομα, οι περισσότεροι από τους οποίους Αλβανικής καταγωγής, σε μία προσπάθεια των Αρχών να κάνει κάποιους από τους υπόπτους να σπάσει και τελικά να ομολογήσει τη δολοφονία.

Το επικρατέστερο σενάριο που ερευνούν οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση της δολοφονίας του γνωστού ποινικολόγου είναι ότι οι δύο αλλοδαποί άντρες επισκέφθηκαν το δικηγορικό γραφείο έπειτα από εντολή που δόθηκε από άτομο που βρίσκεται στον Κορυδαλλό και με στόχο να εκβιάσουν τον δικηγόρο.

Το γεγονός όμως ότι οι δύο άντρες δεν έλαβαν κανένα μέτρο προφύλαξης, αφήνοντας τα πρόσωπά τους σε κοινή θέα, και μην φροντίζοντας ώστε να μην αφήσουν αποτυπώματα ή DNA, έχει βοηθήσει τις Αρχές να βρεθούν ένα βήμα πιο κοντά στον εντοπισμό τους. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, η λήψη αποτυπωμάτων και DNA ήταν οι κύριοι λόγοι στους οποίους βασίστηκαν οι αστυνομικοί προκειμένου να προχωρήσουν στην προσαγωγή τριών αντρών το Σάββατο, για τους οποίους οι αρχές θεωρούν ότι πρόκειται για τα βασικά άτομα που ενδεχομένως κρύβονται πίσω από τη δολοφονία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Τι είδαμε χτες; O παίκτης της Φωτιάς που πήγε στους Ωκεανούς και η ύπουλη κίνηση της Αποστολίας στο αγώνισμα! Ποια ομάδα πήγε στην βίλα; (videos)

Σχετικά με τα τρία αυτά πρόσωπα μάλιστα, ο «Ελεύθερος Τύπος» επικαλούμενος πληροφορίες αναφέρει ότι πρόσφατα είχαν εμπλακεί σε περιστατικό με πυροβολισμούς. Ωστόσο, μετά την προσαγωγή τους, οι τρεις άντρες αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς δεν προέκυψαν αδιάσειστα στοιχεία που να αποδεικνύουν την εμπλοκή τους στη δολοφονία Ζαφειρόπουλου.

Ωστόσο λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα τα ξημερώματα της Κυριακής, έπειτα από έφοδο σε σπίτι στην Καλλιθέα, βρέθηκαν όπλα και προσήχθη ένας άντρας ο οποίος αντιμετωπίζει πλέον κατηγορίες για οπλοκατοχή. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο προσαχθείς συνδέεται με κάποιους από τους υπόλοιπους προσαχθέντες και έχει απασχολήσει και αυτός σε υπόθεση πυροβολισμών.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος δολοφονήθηκε στο γραφείο του στην οδό Ασκληπειού 154, στις 12 Οκτωβρίου κατά τη διάρκεια μίας συνάντησης που είχε με δύο άντρες οι οποίοι είχαν κλείσει ραντεβού μαζί του. Παρών στη συνάντηση ήταν και ένας συνεργάτης του δικηγόρου ο οποίος βγήκε από την αίθουσα που γινόταν το ραντεβού έπειτα από αίτημα των δύο αντρών οι οποίοι όπως είπε στην κατάθεσή του μιλούσαν «σπαστά» ελληνικά.

Στο μικροσκόπιο των αρχών έχει μπει το τελευταίο 5λεπτο της συνάντησης καθώς στο διάστημα αυτό φαίνεται να προέκυψε ο λόγος της δολοφονίας. Στις έρευνες έχουν συμβάλλει σημαντικά τόσο τα αποτελέσματα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων όσο και οι φυσικές παρακολουθήσεις, ενώ οι αστυνομικοί «ξεσκονίζουν» και τις σημειώσεις του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share