Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Nomads: Τι είδαμε χτες; O παίκτης της Φωτιάς που πήγε στους Ωκεανούς και η ύπουλη κίνηση της Αποστολίας στο αγώνισμα! Ποια ομάδα πήγε στην βίλα; (videos)

30 Οκτωβρίου 2017 08:18
Nomads: Τι είδαμε χτες; O παίκτης της Φωτιάς που πήγε στους Ωκεανούς και η ύπουλη κίνηση της Αποστολίας στο αγώνισμα! Ποια ομάδα πήγε στην βίλα; (videos)

H αποχώρηση του Νικόλα Παπαδόπουλου από το Nomads αλλάζει τα δεδομένα του ριάλιτι επιβίωσης. Η Ομάδα της Φωτιάς κλήθηκε να αποφασίσει ποιος άντρας παίκτης τους θα πάει στους Ωκεανούς, ώστε να επανέλθει ισορροπία στις δύο ομάδες.

Το σοκ τους ήταν τεράστιο, καθώς άκουσαν την Αποστολία Ζώη να τους διαβάζει την απόφαση της παραγωγής, καθώς καλούνται να αποφασίσουν ποιος παίκτης θα πάει στην αντίπαλη ομάδα. Δείτε την αντίδρασή τους στο βίντεο που ακολουθεί:

Ενώ υπήρχαν οι σκέψεις όσες είχαμε γράψει στο Youweekly,gr, η κλίκα να ψηφίσει τον Μαυρίδη, τελικά επικράτησαν λογικές σκέψεις και έστειλαν απέναντι τον Πίντζη , ουσιαστικά τον πιο αδύναμο παίκτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ανατριχιαστική φωτογραφία της Ανθής Βούλγαρη από το νοσοκομείο! Οι επίδεσμοι στο κεφάλι και το δημόσιο ευχαριστώ!

Όπως θα δείτε στο βίντεο, ο Μαυρίδης αυτοπροτάθηκε, όπως σας είχαμε αποκαλύψει με πρωινό μας ρεπορτάζ στο Youweekly.gr:

Ο Αλεξάνδρου όπως σας έχουμε γράψει επανειλημμένως ήταν κολλητός του Πίντζη και η πρότασή του ήταν να φύγει από την ομάδα από τον Γιώργο Μαυρίδη, με τον οποίο είχε κάκιστες σχέσεις. Παρ’ όλα αυτά, μετά από συζήτηση με την Αποστολία Ζώη συναποφασίσανε να «προδώσουν» τον φίλο τους, και να τον στείλουν στους Ωκεανούς!

Αυτό δεν μπόρεσε να το χωνέψει ο Αλεξάνδρου, με αποτέλεσμα να βάλει τα κλάματα στην αγκαλιά του Μάνου Πίντζη την ώρα της αποχώρησης του παίκτη. Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Κατέρρευσε ο Μάνος Πίντζης μέσα στο παιχνίδι! Το παράπονό του ήταν ότι έφυγε με κλάματα από μία ομάδα που δεν πίστευε σε αυτόν, ώστε να τον κρατήσει μέχρι να ολοκληρωθεί το Nomads.

Μάλιστα, είπε στο Γρηγόρη ότι δεν είναι ωραίο να βλέπετε έναν μαντράχαλο να βάζει τα κλάματα, και να παίξει με συναισθηματική φόρτιση. Τόνισε, ότι είναι ικανός να αποχωρήσει. Δείτε το βίντεο στο Youweekly.gr αμέσως παρακάτω:

Στο χθεσινό επεισόδιο η Νατάσα Καλογρίδη δεν μπορούσε καθόλου. Έχει εξοργίσει τους συμπαίκτες της, διότι μεταφέρει το νερό με τρύπιο κουβά κι αντί να κλείνει τις τρύπες από κάτω, τον κρατά από πάνω, με αποτέλεσμα να μη φτάνει καθόλου νερό στον τελικό προορισμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην Αράχωβα για τα γενέθλιά της η Ελένη Μενεγάκη με τον Ματέο και τα παιδιά! Όλο το ρεπορτάζ… (video)

Από την άλλη, ο Αλεξάνδρου την αγχώνει, καθώς της φωνάζει σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Δείτε το απολαυστικό βίντεο στο Yοuweekly.gr:

Έχει πάρει φωτιά το Twitter με την απόδοση της Μαντώς στο παιχνίδι σήμερα. Το τι γράφεται δεν λέγεται.

«Μαντώ είσαι η νέα Λάουρα», «Μαντώ είσαι το παλτό της ζωής μας», «Μαντώ σε ευχαριστούμε για τη νίκη που δίνεις στους Ωκεανούς». Και είναι αλήθεια ότι σήμερα η συγκεκριμένη παίκτρια δεν το έχει καθόλου, και ενώ η Δήμητρα έπεσε 5 φορές στο παιχνίδι, η Μαντώ μαζί με τον Κωνσταντίνο δεν κατάφεραν να νικήσουν. Δείτε το βίντεο και θα αντιληφθείτε για τι πράγμα μιλάμε στο Youweekly.gr:

Η Αποστολία Ζώη νόμιζε ότι θα μπορέσει να κλέψει, και θα δώσει στην ομάδα της μια νίκη, παίζοντας αντικανονικά σε έναν από τους γύρους στο αγώνισμα Επικράτειας…

Αμ δε! Ο διαιτητής πήρε χαμπάρι την κλεψιά της, και τη γύρισε πίσω στην αρχή, επικυρώνοντας ουσιαστικά τη νίκη των Ωκεανών, στον συγκεκριμένο γύρο. Δείτε την εξόφθαλμη «κλεψιά» της παίκτριας στο βίντεο που ακολουθεί:

Η Αποστολία Ζώη παίζει παθιασμένα και, ενίοτε αντικανονικά, στο σημερινό αγώνισμα επικράτειας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά.

Στις εικόνες που προβλήθηκαν την βλέπουμε ξαπλωμένη, με τους συμπαίκτες της να της τοποθετούν παγωμένο νερό στο χέρι, και να της κάνουν μασάζ στα πόδια, παροτρύνοντάς την να κρατήσει δυνάμεις για να αντέξει στους επόμενους γύρους. Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Σε έναν αμφίρροπο αγώνα, τελικά κατάφεραν να επικρατήσουν οι παίκτες της Φωτιάς, δηλαδή οι κόκκινοι, εξαιτίας κυρίως των πολλών πτώσεων που είχαν η ομάδα των Ωκεανών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παρέλαση 28η Οκτωβρίου: Η μαθήτρια με το μίνι φόρεμα με σκίσιμο στην Λάρισα που προκάλεσε οργή! (photos)

Δείτε ακριβώς πως εξελίχτηκε το παιχνίδι και πώς νίκησαν οι διάσημοι σε ένα συγκλονιστικό αγώνα του Δημήτρη Αλεξάνδρου με τον Νίκο Αναδιώτη στο βίντεο που ακολουθεί αμέσως παρακάτω:

Το δώρο για τους νικητές στο σημερινό αγώνισμα επικράτειας ήταν διπλό. Δεν έφτανε η επιστροφή της Φωτιάς στη βίλα, εκεί τους περίμενε και ένας Έλληνας σεφ, ο οποίος τους είχε ετοιμάσει έναν πλουσιοπάροχο μπουφέ, με όλα τα ελληνικά φαγητά που τόσο είχαν λείψει στους παίκτες.

Μάλιστα, επιτράπηκε και στην ηττηθείσα ομάδα των Ωκεανών να πάρουν λίγο φαγητό μαζί τους στην παραλία, εκ μέρους του Μάνου Πίντζη. Το γλέντι που ακολούθησε ήταν πραγματικά τρικούβερτο! Δείτε το έπαθλο στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Nomads

Ροή ειδήσεων

Share