Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αποκλειστικό: Πήγαμε στο μοιραίο σπίτι στο Μαρκόπουλο μια βδομάδα μετά το φονικό! Αυτό που είδαμε μας ανατρίχιασε! (photos)

21 Οκτωβρίου 2017 15:48
Αποκλειστικό: Πήγαμε στο μοιραίο σπίτι στο Μαρκόπουλο μια βδομάδα μετά το φονικό! Αυτό που είδαμε μας ανατρίχιασε! (photos)

Μια εβδομάδα πέρασε από την οικογενειακή τραγωδία στο Μαρκόπουλο που συγκλόνισε το Πανελλήνιο!

Εκεί όπου η 17χρονη Μαρίνα βρήκε φρικτό θάνατο από τα χέρια της ίδιας της της μητέρας, η οποία στην συνέχεια έβαλε τέλος στην ζωή της!

Την Τρίτη μάλιστα έπεσε η αυλαία στο δράμα που συγκλόνισε τους πάντες με τις δύο νεκρές γυναίκες θα κηδεύονται μαζί στο κοιμητήριο του Μαρκοπούλου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Την ώρα που σκότωσε την κόρη της άκουσα την μάνα να..." - Ανατριχιαστική μαρτυρία για την τραγωδία στο Μαρκόπουλο, μια εβδομάδα μετά!

Μια βδομάδα μετά και μάλιστα το αμέσως επόμενο Σάββατο μετά από εκείνο της τραγωδίας το Athensmagazine.gr βρέθηκε στο μοιραίο σπίτι στο Μαρκόπουλο, στην οδό Ελληνικής Δημοκρατίας 13 και σας παρουσιάζει ότι είδε!

Το σπίτι έχει γίνει πλέον "φάντασμα" αφού ο πατέρας της οικογένειας το εγκατέλεψε την αμέσως επόμενη ημέρα και μέχρι και σήμερα δεν έχει επιστρέψει εκεί όπου έχασε σε μια στιγμή κόρη και σύζυγο!

Αυτό που μας έκανε μεγάλη εντύπωση και προκαλεί ανατριχίλα είναι πως έχει ερημώσει και η γειτονιά, αφού εκτός από το μοιραίο σπίτι κλειστά πατζούρια και πόρτες συναντήσαμε και στα γειτονικά σπίτι, ενώ στο συγκεκριμένο στενό της οδού δεν υπήρχε ΟΥΤΕ ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Το twitter «στολίζει» τον Βασιλακάκο για την οικειοθελή αποχώρηση του! «Σηκώνεις λίγο την φουστίτσα σου να δω κάτι που θέλω;»

Το Athensmagazine.gr βρέθηκε στο "στοιχειωμένο" σημείο και σας παρουσιάζει αποκλειστικές φωτογραφίες:

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share