Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Την ώρα που σκότωσε την κόρη της άκουσα την μάνα να..." - Ανατριχιαστική μαρτυρία για την τραγωδία στο Μαρκόπουλο, μια εβδομάδα μετά!

21 Οκτωβρίου 2017 11:51

Όλα συνέβησαν γύρω στις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου (14/10/2017). Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς ο τραγικός 53χρονος πατέρας, ενώ βρισκόταν στο υπόγειο του σπιτιού, άκουσε καυγά ανάμεσα στη μητέρα και την κόρη.

Όταν επιχείρησε να βγει από το υπόγειο, διαπίστωσε ότι η σύζυγός του τον είχε κλειδώσει μέσα. Όταν ο 53χρονος κατάφερε να βγει από το υπόγειο, χρησιμοποιώντας εργαλεία που υπήρχαν στο χώρο, αντίκρισε νεκρές τη μητέρα και σύζυγός και την κόρη τους στον κήπο του σπιτιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδιανόητο: Το ποστ της 32χρονης Δώρα στο facebook που "προανήγγειλε" τον θάνατό της! Ποιο μήνυμα ήθελε να περάσει;

Μια εβδομάδα μετά κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πώς η ψυχολογικά διαταραγμένη μάνα κατέσφαξε με 34 μαχαιριές την 17χρονη κορούλα της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με το Star, υπήρξε ένας ακόμη αυτόπτης μάρτυρας πέρα από τον τραγικό πατέρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Βίλα, ψαροχώρι ή παραλία; Ποιο σημείο εξαφανίζεται μετά την ένωση των ομάδων; Αποκλειστικό!

Ο μάρτυρας, ο οποίος δεν αποκάλυψε τα στοιχεία του, ανέφερε: «Και τη μικρή άκουσα και τη μητέρα άκουσα ένα “μαμά, μαμά, μαμααααά» παρατεταμένο. Τελικά μετά άκουσα έναν γδούπο σαν να πέφτει κάτι. Εγώ θεώρησα ότι έπεσε κάτι από την ταράτσα τους .Την μητέρα την άκουσα μόνο μετά το φονικό να βογκάει, να αγκομαχάει…

Ήταν η στιγμή που ξεψυχούσε. Άκουσα να χτυπάει κάποιος κάτι την ώρα που σφάδαζε η μάνα, σαν τοίχος… Εξεπλάγην όταν βγήκα έξω και είδα τι είχε γίνει, έπεσα από τα σύννεφα».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share