Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αμετανόητος ο 52χρονος βιαστής της φοιτήτριας: "Είχαμε σχέσεις με την κοπέλα!" (Video)

5 Μαΐου 2017 18:30
Αμετανόητος ο 52χρονος βιαστής της φοιτήτριας:

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, ο 52χρονος από την Δάφνη, ο οποίος φέρεται να απήγαγε και να βίασε μία 22χρονη φοιτήτρια μέσα στο σπίτι του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκλειστικό: Δείτε ποιον διάσημο Τούρκο σεφ θα έχουν καλεσμένο στο επεισόδιο της Κυριακής! Είναι αυτός που έχει τρελάνει το ίντερνετ

Ο 52χρονος, εμφανίστηκε αμετανόητος, ενώ δήλωσε στις κάμερες πως «είχε σχέσεις με την κοπέλα».

Σύμφωνα με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, ο συλληφθείς κατηγορείται για αρπαγή, βαριές σωματικές βλάβες και βιασμό κατ' εξακολούθηση, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Δείτε το βίντεο από το Ε:

Το ιστορικό του φρικιαστικού εγκλήματος

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης βιασμού και απαγωγής της 22χρονης κοπέλας από τον 52χρονο τυφλό κατά 95% άντρα στη Δάφνη.

Όπως μετέδωσε ο Ant1 στην πρωινή εκπομπή, ο άντρας, που κρατούσε δεμένη και φιμωμένη την κοπέλα, της είχε βάλει στο κεφάλι μια κάμερα τύπου go-pro και μέσω αυτής μετέδιδε live στο Διαδίκτυο τον βιασμό της!

Μάλιστα, κάμερες σε φανερά και κρυφά σημεία βρέθηκαν σε όλο το υπόγειο διαμέρισμα της Δάφνης, όπου επί σχεδόν 24 ώρες συνέβαινε το αποτρόπαιο έγκλημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεσσαλονίκη: Γιατρός δολοφόνησε μέσα στο Ιπποκράτειο γυναίκα, η οποία ήταν αγνοουμένη εδώ και 10 μέρες!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η νεαρή φοιτήτρια, η οποία είναι από την επαρχία και σπουδάζει στην Αθήνα, όπως έγινε γνωστό από αστυνομική πηγή, για να μπορέσει να βγάλει ένα χαρτζιλίκι είχε ανταποκριθεί σε αγγελία του 52χρονου, ο οποίος, με το πρόσχημα ότι έχει πολύ χαμηλή όραση, ζητούσε οικιακή βοηθό για κάποιες μέρες της εβδομάδας.

Η κοπέλα είχε ήδη πάει άλλες τρεις φορές στο σπίτι και έκανε τις οικιακές εργασίες που ζητούσε ο ιδιοκτήτης, αλλά κάποια στιγμή προχθές χάθηκαν τα ίχνη της. Οι γονείς της οι οποίοι την αναζητούσαν στο τηλέφωνο και δεν την έβρισκαν, ανησύχησαν και μετέβησαν στην Αθήνα, όπου κατέφυγαν στο αστυνομικό τμήμα και δήλωσαν την εξαφάνιση.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κοπέλα ήταν εργαζόμενη στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου και γι΄αυτό επισκεπτόταν τον 52χρονο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δίδυμες αδελφές γέννησαν ταυτόχρονα! Η συγκλονιστική ιστορία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου (video)

Οι αστυνομικοί του τμήματος κινητοποιήθηκαν αμέσως και μετά από έρευνες κατέληξαν στο σπίτι του 52χρονου.

Αξιωματικός που πήγε στο σημείο, άκουσε πνιχτές φωνές αγωνίας, καθώς η κοπέλα ήταν φιμωμένη με πλαστική ταινία και μαζί με συναδέλφους του έσπασαν την πόρτα και την βρήκαν δεμένη χειροπόδαρα στην καρέκλα, με τον προαναφερόμενο τρόπο.

Η κοπέλα βρέθηκε δεμένη σε δωμάτιο, κατά τρόπο που παρέπεμπε σε σκηνικό από ταινία τρόμου και διαστροφής.

Ο 52χρονος συνελήφθη και κρατείται στην Ασφάλεια, όπου εξετάζεται για να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται σε άλλες παρόμοιες πράξεις και σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. O ίδιος ισχυρίζεται ότι ό,τι έγινε με την 22χρονη έγινε με τη συναίνεσή της!

Η 22χρονη κοπέλα, η οποία, εκτός των άλλων, έχει υποστεί ισχυρό σοκ, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκάλυψη: Τι θα δούμε την Κυριακή, φωτιές άναψε η αποχώρηση Τσανκ! Βαράνε διάλυση οι μαχητές;

Συγκλονίζει η ιδιοκτήτρια του σπιτιού του 52χρονου: «Έχω φρικάρει»!

Στην πρωινή εκπομπή του Ant1 μίλησε τηλεφωνικά και η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, που την ώρα της αστυνομικής επιχείρησης έτυχε να βρίσκεται εκεί. Όπως λέει, είδε τους αστυνομικούς που έσπαγαν την πόρτα με τις βαριοπούλες για να σώσουν το κορίτσι και η ίδια δεν μπορεί να πιστέψει πώς συνέβη αυτό το φρικτό έγκλημα.

Ο 52χρονος είχε νοικιάσει το υπόγειο διαμέρισμα στο τέλος του 2014, ήταν υπέρβαρος και κατά 95% τυφλός, όπως έλεγε το χαρτί από την επιτροπή που είχε περάσει. «Έχω φρικάρει», είπε η γυναίκα, μην μπορώντας να πιστέψει πώς ένας άνθρωπος με τέτοιου είδους αναπηρία μπορούσε όχι μόνο να τοποθετήσει αλλά και να χειρίζεται κάμερες για τέτοιους σκοπούς.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share