Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021

Άγριο έγκλημα στην Ηλεία: Ανακάλυψαν τεμαχισμένο πτώμα!

1 Απριλίου 2017 11:10
Άγριο έγκλημα στην Ηλεία: Ανακάλυψαν τεμαχισμένο πτώμα!

Οι αρχές της Ηλέιας αποκάλυψαν την παρασκευή ένα άκρως φρικιαστικό και στυγέρο έγκλημα.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο ilialive.gr, οι αρχές εντόπισαν στην περιοχή της Βαρβάσαινας το τεμαχισμένο πτώμα ενός Πακιστανού εργάτη ηλικίας περίπου 30 ετών και προσήγαγαν τουλάχιστον δύο υπόπτους ως δράστες του αποτρόπαιου εγκλήματος. Πρόκειται για μια νέα επιτυχία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, που με διεξοδική έρευνα έφτασε στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοβαρό τροχαίο στην Γλυφάδα!


Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστότοπου, το θύμα είχε εξαφανιστεί από τις 20 Μαρτίου και είχε δηλωθεί στις αρχές η εξαφάνιση από φιλικά του πρόσωπα. Οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου είχαν υπόνοιες που κάτι άσχημο μπορεί να είχε συμβεί στο νεαρό από το Πακιστάν και άρχισαν να ερευνούν την υπόθεση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παρασκήνιο - βόμβα στο Survivor: Στα "πράσα" με παίκτρια από τους "Διασήμους" ο Πάνος! Με ποια έχει συνάψει σχέση;

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλέξουν πληροφορίες, οδηγήθηκαν στο ενδεχόμενο του εγκλήματος και κατάφεραν να φτάσουν στο σημείο όπου βρισκόταν θαμμένο το πτώμα, στην περιοχή της Βαρβάσαινας. Ήταν ένα «δύσκολο» σημείο σε ορεινή αγροτική θέση της Βαρβάσαινας, μέσα σε ένα λάκκο όπου το πτώμα είχε καλυφθεί με χώμα. Ο Πακιστανός ήταν τεμαχισμένος από τους δολοφόνους του, που με άγνωστο εργαλείο τον είχαν κόψει στη μέση, καθώς επίσης το κεφάλι του και το χέρι του. Οι αποτρόπαιες εικόνες που αντίκρισαν οι αστυνομικοί, σόκαραν ακόμα και τους πιο έμπειρους που διαπίστωσαν πως είχαν φτάσει στην αποκάλυψη μιας πραγματικά πολύ σκληρής δολοφονίας. Εκτιμάται πως ο θάνατος του Πακιστανού επήλθε από την περίοδο της εξαφάνισής του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δυστυχώς δεν ήταν ψέμα: Η μέρα που έφυγε εντελώς ξαφνικά από την ζωή ο Γιάννης Κυράστας!

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί προσπάθησαν να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης για να φτάσουν στους πραγματικούς δράστες. Έως αργά το βράδυ είχαν προσαχθεί τουλάχιστον δύο άτομα ομοεθνείς του θύματος, που φέρονται να εμπλέκονται στη δολοφονία του, είτε ο ένας ως βασικός δράστης και ο δεύτερος ως συνεργός. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες μας, είναι πιθανό να εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα στην υπόθεση κάτι που εξετάζουν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share