ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΘΡΗΝΟΣ στην κηδεία του 13χρονου! Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο “αντίο” στο αγγελούδι που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ

ΘΡΗΝΟΣ στην κηδεία του 13χρονου! Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο “αντίο” στο αγγελούδι που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν στο νεκροταφείο της Αργυρούπολης για να αποχαιρετήσουν το νεαρό παιδί, που έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή και με τόσο άδικο τρόπο.

Η οικογένειά του είναι απαρηγόρητη, όπως και οι συμμαθητές του που σήμερα τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία.

Παιδιά με τις μητέρες τους περνούν από το σημείο της τραγωδίας και αφήνουν ένα λουλούδι και σημειώματα με τα οποία εκφράζουν τη λύπη αλλά και την οργή τους για το περιστατικό.

newsit.gr

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου