Συγκλονιστική ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ της Κατερίνας Λέχου: “Δεν θέλω να κάνω παιδί”!!! Οι ΜΕΓΑΛΟΙ ΦΟΒΟΙ της ηθοποιού για τη μητρότητα

της Τζένης Μαυρίδη
Η υπόθεση μητρότητα είναι ένα ζήτημα που έχει απασχολήσει αρκετά την Κατερίνα Λέχου. Η ίδια έχει ερωτηθεί πολλές φορές και η απάντησή της είναι απλή: «Δεν είναι εύκολο για εμένα». Η πανέμορφη ηθοποιός ουδέποτε σκέφτηκε να γίνει μητέρα, αλλά σίγουρα έχει περάσει από το μυαλό της η σκέψη μήπως αυτή η στάση της είναι λανθασμένη. Για πρώτη φορά η Κατερίνα ξεδιπλώνει τις σκέψεις της στο θέμα εγκυμοσύνη και μητρότητα και είναι ξεκάθαρη:
«Συγκινούμαι όταν βλέπω πολλούς ανθρώπους να προσπαθούν να κάνουν παιδί και να μην τα καταφέρνουν. Αλλά εγώ δεν θέλω να κάνω παιδί. Ξέρω ότι για μένα δεν είναι εύκολο να το ξεστομίσω. Και το έχω δουλέψει πολύ στο μυαλό και με έχει βασανίσει ιδιαίτερα γιατί καταρχήν νομίζεις ότι κάτι πάει στραβά με εσένα. Πρέπει να είναι μια ώριμη απόφαση το να κάνεις ένα παιδί. Αν, λοιπόν, δεν σου βγαίνει τότε μάλλον για κάτι άλλο είσαι πλασμένος. Είναι κομβική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας να γίνει μάνα. Σε εμένα πέρασε και δεν την κατάλαβα, ίσως είχα λάθος συντρόφους… Αφού δεν έκατσε το θέμα να κάνω οικογένεια, τελείωσε. Είμαι ανίκανη να τα κάνω όλα μαζί».
Στη συνέχεια στάθηκε και στο σύζυγό της Μάνο Στρατάκη: «Με αποδέχεται όπως είμαι. Κάνω μια ιδιαίτερη δουλειά. Δεν είμαι εύκολος άνθρωπος. Είμαι λίγο δύσκολη. Το ότι με αποδέχεται είναι το πιο συγκινητικό πράγμα που κάνει. Δεν είχαμε συγκατοικήσει πριν από το γάμο. Η συγκατοίκηση είναι “αγώνας” και μάλιστα πολύ σκληρός».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YES! ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ
0 ΣΧΟΛΙΑ