ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοντέλα του Only Fans σε «βίλα των οργίων» στο Μαϊάμι: Λένε ότι βγάζουν $15 εκατ. τον μήνα (photos)

Η παρουσία ανδρών επιτρέπεται, αφού πρώτα τους γίνει εξονυχιστικός έλεγχος

Το Bop House είναι ένα σπίτι δημιουργών περιεχομένου που ξεκίνησαν οι Sophie Rain και Aishah Sofey. Σε αυτό ζουν οκτώ μοντέλα, τα οποία κερδίζουν κυρίως χρήματα μέσω του OnlyFans.

Μοντέλα του Only Fans ζουν σε «βίλα των οργίων» στο Μαϊάμι

Πρόκειται για μία πολυτελή βίλα στο Μαϊάμι, την οποία τα κορίτσια αυτά σκοπεύουν να μεταμορφώσουν σε μια νέα «βίλα του Playboy» στην εποχή της Gen Z.

Οι υπογραφές για το μέγαρο με ενοίκιο 75.000 δολαρίων μπήκαν τον περασμένο Δεκέμβριο και έκτοτε – υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας – εκεί μένουν η 22χρονη Camilla Araujo, η 24χρονη Alina Rose, η 22χρονη Julia Filippo, η 19χρονη Summer Iris, η 19χρονη Ava Reyes και η 19χρονη Joy Mei.

View this post on Instagram

A post shared by Bop House (@bophouse)

Το The Bop House, όπως είναι το όνομα του πρότζεκτ, έχει δικό του λογαριασμό σε TikTok και Instagram συγκεντρώνοντας πάνω από 3 εκατομμύρια followers σε δύο μήνες.

Το 825 τετραγωνικών μέτρων μέγαρο διαθέτει έξι κρεβατοκάμαρες, πέντε μπάνια, μία πισίνα και ιδιωτική παραλία.

View this post on Instagram

A post shared by Sophie Rain (@sophieraiin)

«Είμαστε συνεχώς η μια κοντά στην άλλη, πειράζουμε η μια την άλλη και δείχνουμε πόσο αγαπάμε η μια την άλλη» δήλωσε η Rain προσθέτοντας πως «αρκετοί πιστεύουν ότι λειτουργούμε ανταγωνιστικά, αλλά εμείς ξέρουμε πόσο δυνατές είμαστε ως ομάδα».

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των 8 μοντέλων, τον πρώτο μήνα λειτουργίας έβγαλαν 12,4 εκατομμύρια δολάρια και τον Ιανουάριο το ταμείο έκλεισε με έσοδα 15 εκατ. δολαρίων.

Η συμβίωση δεν ήταν ανέφελη, «αλλά γρήγορα λύνουμε τις μεταξύ μας διαφορές», λέει η Rain, προσθέτοντας ότι πέρασαν και ορισμένες τρομακτικές στιγμές όταν κάποιοι από τους fan τους έφτασαν μέχρι την είσοδο του μεγάρου στο Μαϊάμι και τους χτύπησαν την πόρτα.

View this post on Instagram

A post shared by Bop House (@bophouse)

Η παρουσία ανδρών, πάντως, επιτρέπεται αφού πρώτα τους γίνει εξονυχιστικός έλεγχος.

Δείτε επίσης: «Βάλε τα ρούχα σου και πάμε»: Μητέρα έψαχνε τον γιο της και τον βρήκε… σε ουρά 1.000 ατόμων, για να κάνει σeξ με μοντέλο του OnlyFans

Η Rain, που είχε την αρχική ιδέα για το The Bop House διαμηνύει ότι «δεν έχουμε καμία πρόθεση να σταματήσουμε. Με τα χρήματα που βγάζουμε μπορούμε να ζούμε σε νέο μέγαρο κάθε μήνα».

Δείτε βίντεο από το The Bop House

View this post on Instagram

A post shared by Bop House (@bophouse)