Γνωστός στις Αρχές ο μακελάρης των Τεμπών: «Είχε μεγάλο πρόβλημα με τους Ρομά, τους σακάτευε στο ξύλο»

«Ήταν αλλοπρόσαλλος, ασχολούνταν με τη νύχτα»
Ο 60χρονος που δολοφόνησε δύο ανθρώπους στη Λάρισα είναι γνωστός στις Αρχές λόγω του ποινικού του ιστορικού. Στο παρελθόν είχε κατέλθει ως υποψήφιος βουλευτής με την Χρυσή Αυγή, συμμετέχοντας σε δράσεις της ναζιστικής οργάνωσης και εμφανιζόταν σε βίντεο να χαιρετά ναζιστικά.
Ήταν από τα βασικά στελέχη της Χρυσής Αυγής στη Λάρισα και το 2014 ήταν υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με το κόμμα. Παρόλο που ήταν ένθερμος εθνικοσοσιαλιστής, αποχώρησε από την οργάνωση, καθώς θεώρησε ότι το κόμμα είχε αρχίσει να απομακρύνεται από τις ακραίες του θέσεις.
Έχει συμμετάσχει σε αρκετά επεισόδια, και το 2000 φέρεται να είχε πρωταγωνιστήσει σε βομβιστική επίθεση κατά τουρκικών στόχων, για την οποία συνελήφθη και φυλακίστηκε.
Το προφίλ του 60χρονου δολοφόνου
Συγχωριανοί του δράστη μιλούν στις «Εξελίξεις Τώρα» για τον χαρακτήρα του δράστη που σκόρπισε τον θάνατο στους Γόννους Τεμπών και ήταν αποφασισμένος για το έγκλημα.
«Δημιουργούσε προβλήματα, ήταν αλλοπρόσαλλος, ασχολούνταν με τη νύχτα. Πουλούσε προστασία».
«Απ΄ ότι θυμάμαι κάποτε ήταν πολύ καλός χαρακτήρας. Τώρα είχα μάθει ότι περνάει μία φάση καρκίνου».
«Ήταν δραστήριο άτομο, ήταν Χρυσαυγίτης. Δεν είχε εμπλακεί σε φόνους αλλά είχε κάποιες ακραίες ιδέες».
«Είχε ακουστεί ότι ήταν με τη Χρυσή Αυγή. Έφυγε μετά γιατί είπε ότι τον πρόδωσαν».
«Τον περιμέναμε να έρθει στον Βόλο και δεν έδωσε σημεία ζωής»
Στις «Εξελίξεις Τώρα», μίλησε επίσης ο κ. Γιώργος Παπαδάκης ο οποίος ήταν συνάδελφος του θύματος του 60χρονου.
«Ήταν συνάδελφός μου. Ο Λευτέρης ήταν μεταφορέας. Ήταν συνάδελφός μου χρόνια στον Βόλο και είναι και συγγενής μας. Το δεύτερο θύμα είναι από τη Σκιάθο, και ο Λευτέρης είχε πάει να κάνει τη μεταφορά των μηχανημάτων. Την πρώτη φορά έκαναν τη μεταφορά, πήραν τα μηχανήματα και όλα εντάξει. Χθες το απόγευμα, τον περιμέναμε να έρθει στον Βόλο και δεν έδωσε σημεία ζωής. Ούτε τον άνθρωπο από τη Σκιάθο τον έβρισκαν. Ο δικός μας άνθρωπος έκανε απλώς τη μεταφορά. Πρώτη φορά βρέθηκε και με τον δράστη και με το άλλο θύμα. Δεν μπορεί να ξέρει εάν η συναλλαγές του είναι νόμιμες ή παράνομες».