Έγκλημα στην Πιερία: «Από την πρώτη στιγμή έλεγα να πάρουν στη Νικολούλη – Ξέραμε ότι ο Κώστας είναι κάπου θαμμένος»

«Έλεγε ότι ήταν ο μπαμπάς ξαπλωμένος μέσα και μετά περιέγραψε τα πάντα ο μικρός»
Ο κουμπάρος του 58χρονου, που βρέθηκε θαμμένος στο πίσω μέρος της αυλής του σπιτιού του στην Πιερία, μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», επισημαίνοντας ότι από την πρώτη στιγμή ήθελε να επικοινωνήσουν με την Αγγελική Νικολούλη για τον εντοπισμό του.
«Από την πρώτη στιγμή έλεγα να πάρουν οι συγγενείς την Αγγελική τηλέφωνο. Πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο στην εξέλιξη η εκπομπή σας. Κάθε μέρα άναβα το καντήλι του και ζητούσα να μου δώσει ένα σημάδι ότι είναι κάπου», είπε χαρακτηριστικά.
Ο ίδιος, περιγράφοντας το ζευγάρι, ανέφερε ότι μάλωνε συνέχεια και μάλιστα αισθανόταν πως η κατάληξη θα ήταν τραγική για τον 58χρονο, κάτι που του εκμυστηρεύτηκε σε συζήτηση που είχαν.
«Μαλώνανε συνέχεια και εγώ του το ‘χα πει ότι δε θα βγει σε καλό αυτή η κατάσταση. Ή το τελειώνει ή δε θα έχει καλή κατάληξη. Η κοπέλα είχε πολλά νεύρα, οπότε θα μπορούσε να του έχει κάνει κάτι τέτοιο», είπε ο κουμπάρος του θύματος.
«Ήμουν υποψιασμένος ότι δεν έφυγε από το σπίτι. Την είχαμε ικανή να τον έχει εκεί πέρα μέσα. Εκείνη την ημέρα που την πήγα στον Τύρναβο, δε με άφησε να μπω στο σπίτι γιατί τον είχε εκεί. Άκουσα ότι βγάλανε άκρη από το παιδί που το πήγανε σε κάποιον παιδοψυχολόγο. Έλεγε ότι ήταν ο μπαμπάς ξαπλωμένος μέσα και μετά περιέγραψε τα πάντα ο μικρός. Δεν ξέρω αν υπήρχε κάποιος συνεργός πάντως όταν γυρνούσαμε από Τύρναβο την άκουσα να λέει στο τηλέφωνο “όλα καλά”. Οπότε θα μπορούσε όση ώρα λείπαμε, να καθάρισε κάποιος», είπε στη συνέχεια.
«Ξέραμε ότι ο Κώστας είναι κάπου θαμμένος. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πώς γίνεται να έψαξε η αστυνομία το σπίτι και να μην εντόπισε κάτι. Αλλά χάρηκα για τον φίλο μου, γιατί βρέθηκε και θα διαβαστεί», ανέφερε ακόμη στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ».