ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού…

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού…
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός όπως προειδοποιεί η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία με έκτακτο δελτίο.

Κύρια χαρακτηριστικά θα είναι οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα συνοδεύονται από ενισχύμενους νοτιοανατολικούς ανέμους 6-8 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά:

1. Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους πρόσκαιρα ισχυρές προβλέπονται από τις βραδινές ώρες σήμερα Τρίτη και κυρλιως αύριο Τετάρτη ανήμερα των Χριστουγέννων στην ανατολική και νότα Πελοπόννησο, τις δυτικές Κυκλάδες, τη δυτικήγ Κρήτη και πιθανώς στην ανατολική και νότια Αττική.

1. Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους πρόσκαιρα ισχυρές από τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης θα επηρεάσουν τις ανατολικές Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα εξασθενήσουν.

2. Την Πέμπτη τις πρωινές ώρες ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στα Δωδεκάνησα από το βράδυ όμως νέα σημαντική μεταβολή του καιρού αναμένεται από τα βορειοδυτικά.

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου