ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έγκλημα στο Μεσολόγγι: Βρέθηκε νέο φυσίγγιο – Στις έρευνες και ο στρατός – «Έχω χέρια καθαρά» λέει ο 50χρονος κρεοπώλης

Έγκλημα στο Μεσολόγγι: Βρέθηκε νέο φυσίγγιο – Στις έρευνες και ο στρατός – «Έχω χέρια καθαρά» λέει ο 50χρονος κρεοπώλης
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Έγκλημα στο Μεσολόγγι: Βρέθηκε νέο φυσίγγιο, ενώ στις έρευνες μπαίνει και ο στρατός. Την ίδια στιγμή ο 50χρονος κρεοπώλης δηλώνει πως «έχω χέρια καθαρά».

Παράλληλα, ο Μπάμπης Κούτσικος φέρεται να έψαχνε στο Google τις διαφορές ανάμεσα σε κάλπικες και χρυσές λίρες.

Νέο φυσίγγιο βρέθηκε το πρωί στην περιοχή που δολοφονήθηκε ο Μπάμπης Κούτσικος στο Μεσολόγγι. Το φυσίγγιο που βρέθηκε, αλλά και οι δύο κυνηγετικές καραμπίνες του 50χρονου, θα αποσταλούν σε εργαστήριο στην Αθήνα για βαλλιστική εξέταση. Οι έρευνες της αστυνομίας δεν αποκλείουν τίποτα για το έγκλημα, ακόμα και το ενδεχόμενο ο δράστης να χρησιμοποίησε την καραμπίνα του νεαρού για να τον τραυματίσει θανάσιμα και στη συνέχεια να τον πέταξε στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρός, μετά από 18 ολόκληρες μέρες.

Στην περιοχή θα μεταβούν ναρκαλιευτές του στρατού και με ένα ειδικό μηχάνημα που έχει ενσωματωμένο μαγνήτη ανέλκυσης μεταλλικών αντικειμένων, θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν την καραμπίνα του θύματος ή και άλλα φυσίγγια που είχε στην κατοχή του νεαρός κυνηγός.




Ο 50χρονος κρεοπώλης δεν έχει μεταφερθεί σε κάποιο σωφρονιστικό κατάστημα, καθώς πρόκειται να οδηγηθεί εκ νέου κάποια στιγμή στον ανακριτή Μεσολογγίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 ο κατηγορούμενος, που βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας 22 Ιανουαρίου στα κρατητήρια της Πάτρας, είπε σε αστυνομικούς που τον ρώτησαν για την υπόθεση «έχω καθαρά χέρια. Δεν έκανα εγώ το έγκλημα». Ωστόσο, φέρεται να παραδέχθηκε πως βρέθηκε την μοιραία βραδιά στην περιοχή που εντοπίστηκε το πτώμα του 30χρονου, μαζί με τον Μπάμπη Κούτσικο.

Δε αποκλείεται η πιθανότητα και άλλων εμπλεκομένων στην υπόθεση ενώ έμφαση δίνεται στο να βρεθεί το κίνητρο και για αυτό – εκτός των άλλων- αναζητούνται και μαρτυρίες. Όπως είπε στην ΕΡΤ η εκρόσωπος τύπου της ΕΛΑΣ Κ. Δημογλίδου, «η θετική εξέλιξη της ανεύρεσης της σορού του άτυχου νεαρού θα μας δώσει σίγουρα περισσότερα στοιχεία για την έρευνα. Στοιχεία τα οποία θα μπορούν να αποκλείσουν ή να αποδείξουν και τη συμμετοχή ίσως και κάποιου συνεργού στο συγκεκριμένο έγκλημα… Υπάρχει συμμετοχή στη συγκεκριμένη εγκληματική ενέργεια και αυτό προκύπτει από το χρονικό διάστημα το οποίο είναι περιορισμένο. Ο άνθρωπος αυτός κινήθηκε στην περιοχή και τέλεσε αυτό που έχει τελέσει και ήδη είναι προφυλακισμένος και σίγουρα κατά την άποψή μας έχει κάποιον η κάποιους οι οποίοι τον έχουν βοηθήσει να διαπράξει αυτό το ειδεχθές έγκλημα.»

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου