Φρίκη στην Κύπρο: Άγρια δολοφονία 35χρονης – Bρέθηκε δεμένη, φιμωμένη και ημίγυμνη

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κύπρο η άγρια δολοφονία μιας 35χρονης από την Ουκρανία. Εντοπίστηκε νεκρή σε διαμέρισμα στην περιοχή της Γερμασόγειας. Επίσης, ένας άντρας στο Moultrie της Τζόρτζια σκότωσε τη μητέρα, τη γιαγιά του και στη συνέχεια την διευθύντρια στη δουλειά του.
Την εντόπισε φίλη της γύρω στη 1.00 αφού την αναζητούσε πολλές ώρες. Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία με ισχυρή δύναμη να σπεύδει στο σημείο. Η σκηνή αποκλείστηκε και άρχισαν εξετάσεις. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, Cyprus Times, ο θάνατός της αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια και πιθανότατα σε στραγγαλισμό.
Η γυναίκα εντοπίστηκε δεμένη με πλαστικό καλώδιο, ήταν φιμωμένη με πετσέτα ενώ έφερε εκχυμώσεις σε διάφορα μέρη του σώματός της. Πληροφορίες φέρουν το θύμα να ήταν ημίγυμνο.
Σύμφωνα με πληροφορίες προέκυψε μαρτυρία εναντίον Τούρκου που έχει κάνει αίτηση για πολιτικό άσυλο. Εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.
Ποιον αναζητά η αστυνομία
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Αστυνομία καταζητεί τον ERKAN ALKAN, 25 ετών από την Τουρκία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, που διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 6-7/5/2023 στην επαρχία Λεμεσού, με θύμα 35χρονη γυναίκα.
Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον αριθμό τηλεφώνου 25805057 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.
Μητέρα και ο σύντροφός της «σκηνοθέτησαν» τον θάνατο του άνδρα αφότου έδειραν μέχρι θανάτου τον 9χρονο γιο της (photos)
Το παιδί έφερε 50 τραύματα στο κεφάλι, την πλάτη, τα πόδια και τους γλουτούς και η μητέρα του σκηνοθέτησε το θάνατό του για να προστατεύσει τον σύντροφό της.
Το σοκαριστικό περιστατικό
Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το θάνατο ενός 9χρονου παιδιού πριν από δύο χρόνια, αφού ανατράπηκαν όσα είχαν δηλωθεί εξ αρχής.Σύμφωνα και με τα όσα αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, «Daily Mail», «Mirror» και «Sky News», ο εννιάχρονος Άλφι Στιλ βρέθηκε νεκρός πριν από δύο χρόνια στη μπανιέρα του σπιτιού του, με τους πνεύμονές του να είναι γεμάτοι νερό, αλλά φαίνεται πως τελικά ο μικρός υπέστη βασανιστήρια από τη μητέρα του και τον σύντροφό της.
Ταραγμένοι με τα όσα ακούν σήμερα
Το δικαστήριο απεφάνθη πως «η μητέρα ήθελε να προστατεύσει τον σύντροφό της», και όχι τον 9χρονο γιο της, αφού και οι δύο τους τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου χτυπώντας τον με ζώνες και παπούτσια για να τον τιμωρήσουν.
Συγκεκριμένα, ο Άλφι Στιλ έφερε 50 τραύματα στο κεφάλι, την πλάτη, τα πόδια και τους γλουτούς του, όπως άκουσαν οι ένορκοι του δικαστηρίου «Coventry Crown».Ωστόσο, η μητέρα του παιδιού αναφέρει ότι στις 18 Φεβρουαρίου του 2021 κάλεσε τις πρώτες βοήθειες και όταν οι διασώστες έφθασαν στο σημείο, το παιδί δεν είχε τις αισθήσεις του. Τους είπε ότι ο μικρός είχε «κοιμηθεί» στο μπάνιο και πνίγηκε αφού είχε γεμίσει την μπανιέρα με κρύο νερό.
Η εισαγγελέας Μισέλ Χίλει είπε όμως ότι οι «εσκεμμένες και παράνομες ενέργειες» ήταν αυτές που θανάτωσαν το μικρό παιδί. Τις ενέργειες δηλαδή των Κάρλα Σκοτ, η μητέρα του, και του Ντιρκ Χάουελ, ο σύντροφος της μητέρας του, οι οποίοι συχνά τον ξυλοκοπούσαν και τον βασάνιζαν.Η μητέρα είπε ψέματα για να προστατέψει τον σύντροφό της.
Είχε αναφέρει, πιο συγκεκριμένα, στους διασώστες ότι ο σύντροφός της δεν ήταν στο σπίτι από το προηγούμενο βράδυ, ισχυρισμός που διαψεύστηκε από κάμερες ασφαλείας, από τις οποίες αποδεικνύεται ότι ο άντρας άρχισε να τρέχει, περίπου την ώρα που η μητέρα κάλεσε την αστυνομία, βγαίνοντας από το σπίτι προς τον σιδηροδρομικό σταθμό.
Το παιδί ήταν γεμάτο μώλωπες
Οι ιατροδικαστές στο νοσοκομείο Γουόρτσεστερ, όπου έφτασε το παιδί με θερμοκρασία σώματος 23 βαθμούς Κελσίου, ανέφεραν ότι «είχε μώλωπες σε όλο του το σώμα και ότι το παιδί το μαστίγωναν με ζώνες και σαγιονάρες».
Σημαντική, δε, και η αναφορά της εισαγγελέως ότι ο Άλφι ήταν «ήδη στο ραντάρ της κοινωνικής πρόνοιας» από όταν η μητέρα του άρχισε να έχει σχέση με τον Ντιρκ Χάουελ, τον Ιούλιο του 2019. Συγγενείς και φίλοι είχαν ενημερώσει τις αρχές ότι το παιδί κινδυνεύει. Και πράγματι, όπως καταγγέλλουν γείτονες «πολλές φορές μάλιστα η μητέρα του Άλφι και ο σύντροφός της έβγαζαν νυχτιάτικα τον Άλφι έξω στο κρύο και τον έλουζαν με κρύο νερό».
Μάλιστα, η διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας είχε απαγορεύσει στην μητέρα, 6 μήνες μετά τη γνωριμία της με τον σύντροφό της, να αφήνει τον αρραβωνιαστικό της να διανυκτερεύει στο σπίτι. Το ζεύγος πάντως αρνείται κατηγορηματικά ότι δολοφόνησε τον Άλφι. Η δίκη συνεχίζεται, όπως μεταδίδει το «Sky News».
0 ΣΧΟΛΙΑ