ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το ΚΚΕ “κράζει” το Σαμαρά για τη Χρυσή Αυγή!!!

Το ΚΚΕ “κράζει” το Σαμαρά για τη Χρυσή Αυγή!!!
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Ο πρωθυπουργός απαιτεί «υποταγή στην αντιλαϊκή πολιτική επιδιώκοντας να βάλει στο ίδιο τσουβάλι την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής και τις προβοκάτσιες με τις δίκαιες εργατικές λαϊκές κινητοποιήσεις» αναφέρει το ΚΚΕ με σχόλιό του για την ομιλία του Α. Σαμαρά στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ.

“Παρά το ότι η εγκληματική ναζιστική δράση της Χρυσής Αυγής καμιά σχέση δεν έχει με το οργανωμένο λαϊκό κίνημα, ο κ. Σαμαράς επικαλείται τα περί νομιμότητας με στόχο να επιβάλει τη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική, μαζί με τις προσπάθειές του να την εξωραΐσει, καλλιεργώντας ψεύτικες ελπίδες και προσδοκίες για ανακούφιση που θα προέλθει από τη δημιουργία πρωτογενούς πλεονάσματος”, προστίθεται στο σχόλιο του κόμματος.

Η ανακοίνωση καταλήγει: “Καμιά αναμονή, οργάνωση τώρα της πάλης του λαού, συμπόρευση με το ΚΚΕ, ενίσχυση της Λαϊκής Συμμαχίας για ανατροπή της βάρβαρης αντιλαϊκής πολιτικής”.

newsit.gr

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου