Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Η ιστοσελίδα Houseofwine.gr μας παρουσιάζει το beer point

12 Σεπτεμβρίου 2011
Η ιστοσελίδα Houseofwine.gr μας παρουσιάζει το beer point

To House of Wine, η μεγαλύτερη ηλεκτρονική κάβα στο ελληνικό διαδίκτυο, ταξιδεύει 15.000 χρόνια πίσω, για να συναντήσει την ιστορία της μπύρας και να δημιουργήσει μια νέα ενότητα το Beer Point, δια χειρός της Οινολόγου-Τεχνολόγου ποτών και Δημοσιογράφου κας. Χρυσούλας Κυριακοπούλου.

Το Beer Point, θα είναι ο τόπος συνάντησης των φίλων της μπύρας, που θα τους ενημερώνει για όλα τα περί μπύρας θέματα, για την ιστορία της, τα βασικά χαρακτηριστικά της, την διαδικασία παραγωγής της, τις νέες αφίξεις, τις μελέτες που γίνονται για την μπύρα στο εξωτερικό, για τα στατιστικά κατανάλωσης ανά τον κόσμο, και φυσικά για όλους τους τύπους μπύρας, για τα κατάλληλα ποτήρια και τις κατάλληλες θερμοκρασίες αποθήκευσης και συντήρησης, για τον τρόπο παλαίωσης των μοναστηριακών μπυρών και οπωσδήποτε για τους άπειρους συνδυασμούς μπύρας και φαγητού.

Στο www.houseofwine.gr, περισσότερες απο 110 ετικέτες απο ξανθές, κόκκινες, καστανές, μαύρες, Ελληνικές, ξένες και μοναστηριακές μπύρες, περιμένουν τους επισκέπτες του Beer Point, να τους μυήσουν στα μυστικά της απόλαυσης της μπύρας, αφού με ένα κλίκ μπορούν να τις παραλάβουν στον χώρο τους στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Το House of Wine στα πλαίσια της προώθησης εγχώριων ποιοτικών μικροπαραγωγών, φέρνει κοντά σας δυσεύρετες στην ευρύτερη αγορά μπύρες, απο διάφορες περιοχές της Ελλάδας όπως την Μεσσηνιακή Ζυθοποιία με την ξανθιά μπύρα ΝΕΔΑ, την Σαντορινιότικη VOLKAN που βγαίνει σε δύο τύπους, την καστανή WIESS και την ξανθή PILSNER, την Αθηναική CRAFT και τους 6 διαφορετικούς τύπους της, μια γκάμα που θα εμπλουτίζεται συνεχώς με ότι νεώτερο στην εγχώρια παραγωγή μπύρας.

Και επειδή η μπύρα δεν είναι ένα αλκολούχο ποτό που πίνεται παγωμένο μόνο το καλοκαίρι, ή στον καναπέ με πίτσα και μάτς, το House of Wine θα οργανώνει ειδικές εκδηλώσεις γευσιγνωσίας και γαστρονομικά δείπνα με μπύρες, για κάθε ενδιαφερόμενο.

Το Beer Point του House of Wine θα είναι ανοικτό σε απορίες, σχόλια, προτάσεις των αναγνωστών, για τον χώρο της μπύρας και η κα. Κυριακοπούλου πρόθυμη να απαντήσει και να συμβουλεύσει τους ενδιαφερόμενους στο μαιλ: [email protected]

Περισσότερες πληροφορίες για το Beer Point και τις ετικέτες που φιλοξενεί το House of Wine θα βρείτε στην σελίδα http://www.houseofwine.gr/how/houseofbeer/beer-home.html

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share