ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ από τον Γιώργο Πανόπουλο! Τι θα μας φέρει ο Οκτώβριος;;;

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ από τον Γιώργο Πανόπουλο! Τι θα μας φέρει ο Οκτώβριος;;;
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

ΚΡΙΟΣ

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση ούτε και μεγαλύτερη εκτίναξη της αυτοπεποίθησης από το να αναλαμβάνεις να φέρεις εις πέρας κάτι δύσκολο κι όχι μόνο να τα καταφέρνεις καλά, αλλά κι ακόμα περισσότερο να κάνεις κι ένα βήμα μπροστά. Η ενθαρρυντική εισαγωγή έγινε για να περιορίσει τους δυσάρεστους συνειρμούς που έχει μια έκλειψη στο ζώδιό μας, όπως συμβαίνει τώρα με την Έκλειψη Σελήνης στις 19/10 στον Κριό. Ναι μια έκλειψη δεν δημιουργεί κέφι και ευεξία αλλά συναισθηματική αναταραχή και ευερεθιστικότητα γεγονός που σημαίνει ότι καλό είναι να αποφύγεις συναισθηματικές αντιδράσεις, ή παρορμητικές αποφάσεις γύρω από την έκλειψη για οποιοδήποτε σοβαρό θέμα.

Να θυμάσαι επίσης ότι δεν είναι καλό να επιτρέψεις να σε κυριεύσει η πρωτόγονη οργή που ώρες ώρες αισθάνεσαι όσο αγανακτισμένος/η κι αν είσαι ακόμα κι αν έχεις απόλυτο δίκιο. Η είσοδος της Αφροδίτης στις 7/10 στον Τοξότη ωστόσο σηματοδοτεί την ανάγκη σου να νιώσεις ότι το νησί που ονειρεύεσαι να κατακτήσεις δεν είναι περιτριγυρισμένο από καρχαρίες, αλλά από ευφυή δελφίνια με τα οποία μπορείς να συνεννοηθείς.

Υ.Γ. Ω ναι ο ανάδρομος Ερμής από 21/10-10/11 έχει άμεσο στόχο το πορτοφόλι σου που αιμορραγεί.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνειστον Τοξότη από 7/10 επιθυμείς όλο και περισσότερο κάποιο/α που να μπορεί να σου κλείσει το στόμα με χίλια φιλιά και που να μπορεί να προσφέρει μια ζεστή κοτόσουπα στην ψυχή σου. Είναι μια λογική απαίτηση, αλλά επειδή τις περισσότερες φορές γινόμαστε απίστευτα εγωιστές και υπερβάλλουμε τα προσωπικά μας τραύματα μη σου περάσει ούτε στιγμή από το μυαλό ότι οποιοσδήποτε συναντάς, ή αυτός/η που έχεις σχέση δεν έχει δικά του προβλήματα, δικά του τραύματα, ή τους ίδιους φόβους με εσένα. Ο Κρόνος στον Σκορπιό στο έχει μάθει αυτό: φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη. Όμως όπως η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων του Λούις Κάρολ το απροσδόκητο στη ζωή μας είναι μια πραγματικότητα που δεν μπορούμε να αποφύγουμε. Όπως ξαφνικά γνωρίζεις ανθρώπους έτσι ξαφνικά και χάνονται, σε παρατάνε ή τους αφήνεις. Μόνο αν υπάρχουν περιθώρια σοβαρής δέσμευσης θα στεριώσει σχέση αλλιώς το «περνάμε καλά κι έχει ο θεός» οδηγεί κατευθείαν σε διάλυση.

Ακόμα με τον Άρη στην Παρθένο χρειάζεται να βελτιώσεις τους εργασιακούς σου ρυθμούς- κι αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ακόμα περισσότερο- να τρως οτιδήποτε είναι πράσινο, να πέφτεις για ύπνο φυσιολογικές ώρες , να μείνεις μακριά από κακές συνήθειες και να συνειδητοποιήσεις ότι οι προφητείες σου για επικείμενη καταστροφή ανήκουν στα σκουπίδια του υποσυνειδήτου σου που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Υ.Γ. Ο Ερμής που γυρίζει ανάδρομος (21/10-10/11) στον Σκορπιό, στον τομέα που για σένα συμβολίζει τις συντροφικές/ερωτικές και επαγγελματικές συνεργασίες δείχνει ότι σε αυτούς τους τομείς υπάρχει επικοινωνιακό έλλειμμα, ασυνεννοησία, ότι ανακύπτουν θέματα που θεωρούσες λυμένα, ότι επανέρχονται φαντάσματα του παρελθόντος, ότι οι εκκρεμότητες που ανακύπτουν σου σπάνε το ηθικό. Ψυχραιμία.

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου