Το καλοκαίρι των χωρισμών: Πλούσιοι, διάσημοι και… διαζευγμένοι! (PHOTOS)

“Και εσείς θα χωρίσετε”, ήταν οι λέξεις που ξεστόμισε καθώς κοίταζε ένα νεαρό ζευγάρι ερωτευμένων να περπατάει χέρι χέρι στον πεζόδρομο της Χαλκίδας. Ο κύριος Β. είχε πάρει πολύ βαριά το θέμα του χωρισμού της Monica Bellucci και του Vincent Cassel. “Αφού χώρισαν και αυτοί που έδειχναν να τρελαίνονται ο ένας για τον άλλον και ήταν και ωραίοι, τι να πούμε και εμείς οι υπόλοιποι”, συνέχισε να μου λέει καθώς έτρωγε μία pasta αραμπιάτα. Λίγο σάλτσα έσταξε πάνω στο λευκό τραπεζομάντηλο και ένα κόκκινος λεκές δημιουργήθηκε από το πουθενά. Μωρέ λες να έχει δίκιο;
Δεν ξέρω τι περίεργα παιχνίδια παίζουν τα άστρα και τα οράματα ή αν υπάρχει ανάδρομος και περίδρομος στους πλανήτες, αλλά αυτό το καλοκαίρι ο δρόμος ο χωριστός περπατήθηκε πολύ. Τα όργανα ξεκίνησαν με τον Michael Douglas και την Catherine Zeta-Jones, συνέχισαν με τη Monica και τον Vincent, έφτασαν σε μία κορύφωση με τον Clint Eastwood και την Dina Ruiz και για το ανκόρ βγήκαν (ή μάλλον σταμάτησαν να βγαίνουν) η Rosie Huntington-Whiteley και ο Jason Statham.
Ο λεκές του χωρισμού λέρωσε τις αστραφτερές ζωές τους, όπως ακριβώς εκείνη η σταγόνα από την αραμπιάτα. Ποιος να το περίμενε;
Ή μάλλον για μερικούς το περιμέναμε. Μα κύριε Douglas μου όταν βγαίνεις στην Guardian και ισχυρίζεσαι πως η αιτία του καρκίνου του λάρυγγα, από τον οποίο νόσησες, ήταν ο ιός HPV που τσίμπησες από στοματικό σεξ, το να σε περιμένει στο σπίτι το γυναικάκι σου με ανοιχτές αγκάλες είναι μάλλον απίθανο. Πόσο μάλλον όταν η γυναίκα σου εδώ και δύο χρόνια μπαινοβγαίνει σε κλινικές, καθώς πάσχει από διπολική διαταραχή.
Κατέρρευσε το κάποτε φλογερό κορίτσι του Ζορό, όταν ο Michael διεγνώσθη με καρκίνο.”Ήταν κάτι”, που όπως παραδέχθηκε και η ίδια, “έμοιαζε με μία σκανδάλη που διέλυσε όλη μου την ψυχική ισορροπία”. Φαντάσου τώρα πως ένιωσε όταν διάβασε τα λόγια του άντρα της στην Guardian. Σημάδεψε και ρίξε στο κεφάλι, καλύτερα, κύριε μου.
Άρα πιο συμπέρασμα βγαίνει από αυτό το fairytale gone bad; Ότι δεν μπλέκουμε ποτέ με άντρες που είναι κατά συρροήν playboys, πόσο μάλλον αν αυτοί έχουν περάσει και μερικούς μήνες στην αποτοξίνωση ως sex addicts. (Επίσης δεν κάνουμε στοματικό σεξ χωρίς προφυλακτικό). Που πήγες βρε κούκλα μου και εσύ και έμπλεξες.
Δεν ήξερες δεν ρώταγες; Αυτό θα σκέφτηκε η Catherine όταν θα άκουσε και για την ανακοίνωση βόμβα περί διαζυγίου του Clint Eastwood και της Dina Ruiz. Γιατί και ο Clint μπορεί να γέρασε και να άσπρισαν τα μαλλιά του, αλλά τη χάρη του Καζανόβα την έχει ακόμα στο τσεπάκι του. Με το ένα πόδι στον τάφο ο Eastwood (ε εντάξει είναι και 83 χρονών…δεν τον λες και πιπίνι) και δεν δίστασε να βάλει ένα τέρμα στον έγγαμο βίο του με την 48χρονη Dina (η οποία και αυτή θα μείνει με τη χαρά πως υπήρξε η δεύτερη σύζυγός του – ασχέτως που έχει συνολικά εφτά παιδιά, εκ των οποίων τα τέσσερα είναι εκτός των γάμων του).
Τα τελευταία νέα που τον θέλουν να έχει σχέση πότε με μία 49χρονη τραγουδίστρια και πότε με μία 42χρονη ξανθιά μητέρα δύο παιδιών – του αρέσει η δεκαετία των 40 του “παιδιού” – μας κάνει να κοιτάμε με άλλο μάτι ακόμα και τον παππού μας και να γελάμε κάθε φορά όταν ακούμε την ατάκα “μαζί μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος”. Ο θάνατος; Ποιος;
Για την Monica και τον Vincent τι να πω η γυναίκα. Τα είπε ωραία η Έλενα η Μπουζαλά. Το θέμα είναι όμως πως εμάς μας προκάλεσε ένα ταράκουλο. Μεγάλώσαμε με το άσμα “και όλοι λένε στην παρέα ο ωραίος και η ωραία” και ξαφνικά αποφασίζουν να το ρίξουν στο “τραβάω σε όλα μια κόκκινη γραμμή”; Εμάς εδώ τους κοινούς θνητούς δεν μας υπολογίζετε καθόλου; Εμάς που σας βλέπαμε και λέγαμε πως τελικά υπάρχει η τέλεια σχέση. Η μοιραία, ο γοητευτικός, ένα γάμος που έχει αντέξει 14 χρόνια, δύο παιδιά, μία κοινή επαγγελματική πορεία, χρήματα, δηλώσεις πάθους, ελευθερίας και αγάπης και όλα αυτά πάνε.
C’ est Fini.
E, όχι. Τι θα πει μας χώρισαν οι ξεχωριστές ζωές μας, αλλά θα μας ενώνει η αγάπη (αυτό ήταν το επίσημο statement του ζευγαριού); Μιλάς με γρίφους γέροντα.
Μετά από αυτόν τον ντουβρουτζά η απόφαση της Rosie Huntington-Whiteley και του Jason Statham να πάρουν λίγο τον αέρα τους μακριά ο ένας από τον άλλον (το γνωστό “να μείνουμε λίγο μόνοι μας, να πάμε με κανά άλλον άνθρωπο να ξεβαρεθούμε λιγάκι) μας φάνηκε μία αβίαστη βόλτα στην παραλία. Έχουν και 19 χρόνια διαφορά τα δύο αυτά lovebirds. Είκοσι έξι η Rosie και 45 ο Jason. Που πας βρε αγόρι μου κι εσύ;
Με εκείνα και με τα άλλα όμως εξακολουθώ να αναρωτιέμαι εγώ: Μήπως τελικά και εμείς θα χωρίσουμε;
πηγή: cosmo.gr
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
0 ΣΧΟΛΙΑ