Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021

Υπόθεση βιασμού 11χρονης αθλήτριας: «Είμαι ερωτευμένος ακόμα μαζί της» - Συνεχίζει να προκαλεί ο 38χρονος προπονητής

Επιμένει στους ισχυρισμούς του πως είχαν ερωτική με τη συναίνεσή της

28 Ιανουαρίου 2021 13:16
Υπόθεση βιασμού 11χρονης αθλήτριας: «Είμαι ερωτευμένος ακόμα μαζί της» - Συνεχίζει να προκαλεί ο 38χρονος προπονητής
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Υπόθεση βιασμού 11χρονης αθλήτριας: Ερωτευμένος ακόμη και σήμερα με την νεαρή αθλήτρια που κατηγορείται ότι βίασε, στην τρυφερή ηλικία των 11 ετών, φέρεται να δηλώνει ο κατηγορούμενος προπονητής.

Ο 38χρονος, ο οποίος οδηγήθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί με μια επιχείρηση-αστραπή ενώπιον της 16ης τακτικής ανακρίτριας, στην απολογία του, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται την κατηγορία του βιασμού επιμένοντας στους ισχυρισμούς του ότι είχε ερωτική σχέση με την αθλήτρια της ιστιοπλοΐας, η οποία σήμερα είναι 21 ετών.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος διατυπώνει τις θέσεις του σε πολυσέλιδο υπόμνημα, φέρεται να κάνει λόγο για συναίνεση της ανήλικης αθλήτριας τοποθετώντας τα γεγονότα, περίπου, ένα χρόνο αργότερα απ’ ότι εκείνη τα περιγράφει στην καταγγελία της.

Υπόθεση βιασμού 11χρονης αθλήτριας

Ωστόσο, όπως σημείωναν νομικοί κύκλοι όσον αφορά στην ποινική μεταχείριση του κατηγορουμένου είτε οι πράξεις που του καταλογίζονται έγιναν ενώ η ανήλικη ήταν 12 είτε 13 ετών, αυτή παραμένει ίδια για εκείνον.

Στο πλευρό του κατηγορούμενου προπονητή βρίσκονται οι γονείς του οι οποίοι κατέθεσαν στην ανακρίτρια ως μάρτυρες υπεράσπισης.

Μετά την ολοκλήρωση της ανακριτικής διαδικασίας ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την προφυλάκιση ή όχι του 38χρονου κατηγορούμενου.

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: «Έλεγε για τη διαφορά ηλικίας «Ε...και» - Σοκάρουν τα λόγια της μητέρας του 38χρονου προπονητή (Video)

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Σοκάρει η μητέρα του 38χρονου προπονητή που κατηγορείται για τον κατ' εξακολούθηση βιασμό της ανήλικης αθλήτριας ιστιοπλοΐας όταν ήταν 11 ετών μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

"Όταν πηγαίναμε στο μαγαζί συναντούσαμε την μάνα της κοπέλας και μας έλεγε τι καλό παιδί ο γιος σας. Εγώ της έλεγα πως έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας και μου απαντούσε "Ε.. Και; θα είναι ευτυχισμένοι.. ". Ψάχναμε να βρούμε τι έγινε ξαφνικά. Οι γονείς της κοπέλας δεν σηκωναν ούτε το τηλέφωνο μέχρι που προσποιηθηκα ότι είμαι άλλη και όταν τελικά το σήκωσε η γιαγιά μου είπε "έχεις το θράσος και παίρνεις τηλέφωνο; ο γιος σου βίασε το παιδί μας"

Δείτε όλα όσα υποστήριξε:

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Ο πατέρας του 38χρονου προπονητή μιλά για την σχέση του γιου του με την ανήλικη αθλήτρια

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share