Τετάρτη, 04 Αυγούστου 2021

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: «Υπομονή και θα μάθετε την αλήθεια» - Την Πέμπτη η απολογία του 38χρονου προπονητή

Αντιμέτωπος με τρεις κακουργηματικού χαρακτήρα πράξεις!

25 Ιανουαρίου 2021 13:46
Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: «Υπομονή και θα μάθετε την αλήθεια» - Την Πέμπτη η απολογία του 38χρονου προπονητή
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Προθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη έλαβε ο 38χρονος προπονητής της 21χρονης, σήμερα, αθλήτριας ιστιοπλοΐας, ο οποίος όπως καταγγέλθηκε είχε κακοποιήσει ερωτικά την κοπέλα όταν εκείνη ήταν μόλις 11 ετών.

Ο προπονητής ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να λάβει γνώση της δικογραφίας για να απολογηθεί. Ο ίδιος, όπως και το πρωί όταν έφτασε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, φώναξε προς τους δημοσιογράφους, επιχειρώντας να καταδείξει την αθωότητά του. «κάντε υπομονή να μάθετε και την υπόλοιπη αλήθεια» είπε απαντώντας σε ερωτήσεις.

 Βιασμός 11χρονης αθλήτριας από τον 38χρονο προπονητή της

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: «Πείτε στο Σπύρο να ψάξει την κόρη του...» - Προκλητικές δηλώσεις του 38χρονου προπονητή (Video)

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Στην Ευελπίδων έφτασε λίγο πριν τις 10 το πρωί της Δευτέρας ο 38χρονος προπονητής ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποίησε ερωτικά αθλήτρια της ιστιοπλοΐας όταν ήταν 11 ετών.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων εάν έχει να δηλώσει κάτι απάντησε: «Να πείτε στο Σπύρο να ψάξει τη μάνα του, τη γυναίκα του και την κόρη του, να ψάξει τι γίνεται σπίτι του».

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια, αδικήματα που τιμωρούνται σε βαθμό κακουργήματος.

Ο προπονητής συνελήφθη χθες (24.01) στην Σάμο όπου διαμένει και οδηγείται ενώπιον της δικαιοσύνης προκειμένου να δώσει εξηγήσεις.

«Ερχόμαστε σήμερα στα πλαίσια του καλέσματος της Δικαιοσύνης για την προανακριτική διαδικασία της Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου. Θα βοηθήσουμε όλοι, σε μια συγκλονιστική καταγγελία της Σοφίας, να λάμψει η αλήθεια και να προχωρήσουμε για την εξυγίανση του ελληνικού αθλητισμού» είπε ο δικηγόρος κ. Παπαδημητρίου.

Ο πρώην προπονητής συνελήφθη στη Σάμο, όπου διαμένει τα τελευταία χρόνια και τον μετήγαγαν με το πλοίο της γραμμής στον Πειραιά και στη συνέχεια τον οδήγησαν στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. Σε δηλώσεις του τις προηγούμενες ημέρες ο 38χρονος έχει αρνηθεί ότι βίασε το κορίτσι και υποστηρίζει ότι είχαν δεσμό και πως ήθελε να παντρευτούν.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share