Παρασκευή, 07 Μαΐου 2021

Σοφία Μπεκατώρου: "Ξέσπασε" ο Νίκος Κακλαμανάκης - "Αυτά που βλέπαμε τα λέγαμε, όμως δεν μας άκουγε κανείς"

Για ακόμη μία φορά ο Ολυμπιονίκης "δείχνει" με το δάχτυλο

22 Ιανουαρίου 2021 11:01
Σοφία Μπεκατώρου:
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Σοφία Μπεκατώρου: Η υπόθεση με την καταγγελία της Ολυμπιονίκης Σοφίας Μπεκατώρου έχει γίνει ένα αρκετά μεγάλο και σοβαρό θέμα στην Ελλάδα όπου καθημερινώς γίνονται όλο και περισσότερες αποκαλύψεις. Επίσης στην τηλεοπτική εκπομπή του "Ράδιο Αρβύλα" ο Αντώνης Κανάκης ξέσπασε με όσα έχουν ακουστεί για την υπόθεση της αθλήτριας όπου και δήλωσε κάποια σοβαρά πράγματα.

Συγκεκριμένα για ακόμη μία φορά ο Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης σε συνέντευξη του μίλησε για την υπόθεση του βιασμού της Σοφίας Μπεκατώρου όπου και έκανε και άλλες αποκαλύψεις.

Νέες αποκαλύψεις έκανε ο γνωστός Ολυμπιονίκης.

Σοφία Μπεκατώρου: Οι νέες αποκαλύψεις από τον Νίκο Κακλαμανάκη

Σε νέες αποκαλύψεις για την πολύκροτη υπόθεση της κατάχρησης εξουσίας από μέλη της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας προέβη το πρωί της Παρασκευής ο χρυσός Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης λέγοντας χαρακτηριστικά πως «αυτά που βλέπαμε τα λέγαμε, όμως δεν μας άκουγε κανείς. Τώρα μας ακούτε».

«Γιατί τώρα; Γιατί ποτέ μέχρι τώρα δεν υπήρχε εύφορο έδαφος», είπε ο Νίκος Κακλαμανάκης στον Ant1 απαντώντας στο «γιατί» έγινε τώρα η καταγγελία από τη Σοφία Μπεκατώρου, εξηγώντας ότι, μέχρι πρότινος συσπειρώνονταν η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία με την Πολιτική.

Έναυσμα για να μιλήσει ο ίδιος ήταν η πρόσκληση του Λευτέρη Αυγενάκη στη Βουλή, είπε, κατηγορώντας την Ομοσπονδία ότι, «συστηματικά έχει αποκρύψει στοιχεία, όπως και στην περίπτωση της δίκης κατά εμού».

Ερωτηθείς για το έγγραφο που αποκάλυψε ο ΑΝΤ1 ότι καλούνταν να υπογράψουν οι αθλητές της ιστιοπλοΐας, το οποίο ουσιαστικά όχι μόνο τους «φίμωνε» αλλά με την υπογραφή του παραιτούνταν κάθε δικαιώματος προσφυγής στη Δικαιοσύνη, σχολίασε:

«Δεν μιλάμε μόνο για κατάχρηση εξουσίας, αλλά αυτοί οι άνθρωποι κατάφεραν να το βάλουν σε χαρτί και να απειλούν με αποκλεισμό, φανταστείτε τι έχει γίνει σε προφορικό επίπεδο», σημειώνοντας πως «κάποιοι δεν το αντέχουν, τσαλακώνουν τα όνειρά τους και τα πετάνε στα σκουπίδια».

Χαρακτήρισε δε, «τελειωμένη υπόθεση» την περίπτωση καταγγελίας κατά μελών της Ομοσπονδίας αφού κάτι τέτοιο θα σήμαινε ότι, οι αθλητές που θα έκαναν την καταγγελία θα παραπέμπονταν στο Πειθαρχικό της Ομοσπονδίας.

Έκανε και άλλες αποκαλύψεις ο Νίκος Κακλαμανάκης.

Η συμμετοχή των παιδιών στον αθλητισμό αλλά με προστασία

«Όπως είχαμε τη μέγιστη τιμή να δεχτούμε την αγάπη της Ελλάδας, την τιμή να σηκώνουμε τη σημαία στην άλλη άκρη του κόσμου, έχουμε την υποχρέωση να έρθουν τα παιδιά στον αθλητισμό, αλλά κάτω από υγιείς συνθήκες», τόνισε ο Ολυμπιονίκης.

Και κατέληξε πως «το πρόβλημά μου δεν ήταν ο πόλεμος που βίωσα επί 30 χρόνια, αλλά το πώς εξελίχθηκαν άτομα που ήταν γνωστό ότι είχαν παραβατική συμπεριφορά, όχι μόνο σε επίπεδο βιασμού, αλλά ακόμα και σε διασπάθιση δημόσιου χρήματος».

Η Ολυμπιακή Επιτροπή ήξερε, εγώ μίλησα για τρίτη φορά στη Βουλή. Εγώ έμαθα για τη Σοφία αφού μίλησα στη Βουλή. Όπως έμαθα προχθές για το κοριτσάκι. Διαχρονικά, αυτά που βλέπαμε τα λέγαμε, όμως δεν μας άκουγε κανείς. Τώρα μας ακούτε».

Δείτε το βίντεο με τις αποκαλύψεις

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share