Τρίτη, 09 Μαρτίου 2021

Έξαλλοι για την υπόθεση Μπεκατώρου οι «Ράδιο Αρβύλα»: «Μάθατε την παρενόχληση και πέφτετε από τα σύννεφα»

Τρομερό «καρφί» στην εκκλησία για τις κακοποιήσεις

22 Ιανουαρίου 2021 09:48
Έξαλλοι για την υπόθεση Μπεκατώρου οι «Ράδιο Αρβύλα»: «Μάθατε την παρενόχληση και πέφτετε από τα σύννεφα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έξαλλοι ήταν άπαντες στο «Ράδιο Αρβύλα» για την υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου, όχι φυσικά για το γεγονός αυτό καθεαυτό, αλλά για το ότι επιτέλους οι Έλληνες μαθαίνουν πως… υπάρχει το σοβαρό θέμα της ερωτικής παρενόχλησης και για κάποιο λόγο… πέφτουν από τα σύννεφα.

Ολοένα και αυξάνονται οι περιπτώσεις γυναικών που αποκαλύπτουν αντίστοιχες υποθέσεις με τη δικαιοσύνη να δείχνει πλέον ώριμη να τις ερευνήσει αποτελεσματικά, με τις εξελίξεις να συνεχίζουν να είναι ραγδαίες.

Σοφία Μπεκατώρου: Η τοποθέτηση του «Ράδιο Αρβύλα» για την υπόθεσή της

Σχόλιο για την υπόθεση Μπεκατώρου έκανε και ο Αντώνης Κανάκης στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα»:

«Να ‘ναι καλά η Σοφία. Ανακαλύπτουμε σιγά σιγά και στην Ελλάδα, τη σεξουαλική παρενόχληση. Τα ανακαλύπτουμε στον αθλητισμό, στους προπονητές, στα πανεπιστήμια, στο θέαμα, στην εργασία, πέφτουμε από τα σύννεφα πάντα γιατί στην Ελλάδα δεν γνωρίζουμε ότι γίνονται αυτά παρά μόνο αν εμφανιστούν στην τηλεόραση. Σε λίγο καιρό κάτι μου λέει ότι και υπό την ομπρέλα ακόμη πιο ιερών θεσμών θα υπάρξουν και αντίστοιχες αποκαλύψεις».

«Κοιτάξτε τους Χριστιανοταλιμπάν» - Έξαλλος ο Αντώνης Κανάκης με όσους «έσπασαν» τα μέτρα στα Θεοφάνεια

Έξαλλος ήταν ο Αντώνης Κανάκης στην επιστροφή του «Ράδιο Αρβύλα», με τον γνωστό παρουσιαστή να είναι… γεμάτος κέφια και να «κατακεραυνώνει» όσους πιστούς αγνόησαν τα μέτρα και εφάρμοσαν τις παραδόσεις των Θεοφανείων.

Η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη έδειξε στην επάνοδό της στο Open έτοιμη για σκληρή σάτιρα σε κάθε κατεύθυνση. Από το «στόχαστρό» της δεν μπορούσε να ξεφύγει και το «σπάσιμο» των μέτρων στα Θεοφάνεια, με τον Κανάκη μάλιστα να αποκαλεί ως «Χριστιανοταλιμπάν» και «ψευτοεπαναστάτες» όσους παράκουσαν τα περιοριστικά μέτρα.

Αντώνης Κανάκης: «Είναι Χριστιανοταλιμπάν και ψευτοεπαναστάτες»

«Άντεξαν το Πάσχα, το Δεκαπενταύγουστο και τις γιορτές, αλλά σαν… αληθινοί επαναστάτες δεν μπορούσαν να κάνουν το ίδιο και στα Θεοφάνεια οι Χριστιανοταλιμπάν», ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα, με τον Κανάκη και την παρέα του να καυτηριάζουν ορισμένους συμπολίτες μας για το εν λόγω γεγονός.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share