Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τραγωδία στη Μεταμόρφωση: Άνδρας βρέθηκε νεκρός μετά από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα

Υπήρχε κίνδυνος εξάπλωσης και σε άλλο σπίτι

19 Ιανουαρίου 2021 07:42
Τραγωδία στη Μεταμόρφωση: Άνδρας βρέθηκε νεκρός μετά από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα

Θρίλερ στη Μεταμόρφωση: Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τρίτης 19 Ιανουαρίου όπου ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός μετά από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα που διέμενε. Επίσης στην Αρκαδία σημειώθηκε ένα σοβαρό τροχαίο με αποτέλεσμα δύο άτομα να χάσουν τη ζωή του και ένας να είναι σοβαρά τραυματισμένος.

Συγκεκριμένα τα ξημερώματα της Τρίτης 19 Ιανουαρίου ξέσπασε φωτιά σε ένα διαμέρισμα στη Μεταμόρφωση με αποτέλεσμα να βρεθεί ένας ηλικιωμένος άνδρας νεκρός.

Άνδρας έχασε τη ζωή του μετά από φωτιά σε διαμέρισμα.

Θρίλερ στη Μεταμόρφωση: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα ένας ηλικιωμένος άνδρας βρέθηκε νεκρός σε διαμέρισμα που είχε πιάσει φωτιά, στη Μεταμόρφωση. Όπως μετέδωσε το OPEN TV, η φωτιά ξέσπασε περίπου στις 05:00 το πρωί της Τρίτης 19 Ιανουαρίου, ενώ ο άνδρας εντοπίστηκε από την Πυροσβεστική έπειτα από δύο ώρες επιχειρήσεων.

Δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστή η αιτία για την οποία ξέσπασε η πυρκαγιά, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ηλικιωμένος διέμενε μόνος του στο διαμέρισμα. Η φωτιά ξέσπασε σε μια υπερυψωμένη μονοκατοικία επί των οδών Βασιλείου Δεληγιάννη και Καλλιπόλεως.

Στο σημείο έσπευσαν και συνεχίζουν να επιχειρούν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, απειλήθηκε και η διπλανή πολυκατοικία από τις φλόγες.

Δείτε το βίντεο:

Συναγερμός στη Λιοσίων: Αποθήκη "τυλίχτηκε" στις φλόγες

Συναγερμός στη Λιοσίων: Τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 14 Ιανουαρίου ξέσπασε μεγάλη φωτιά σε αποθήκη στη Λιοσίων όπου παραμένει άγνωστο το πως έγινε το περιστατικό. Επίσης πριν από λίγες μέρες δύο αυτοκίνητα τυλίχτηκαν στις φλόγες με τις Αρχές να ερευνούν αν ήταν εμπρησμός.

Συγκεκριμένα συναγερμός σήμανε στην Λιοσίων μία αποθήκη τυλίχτηκε στις φλόγες κοντά στο κτήριο που βρίσκονται τα ΚΤΕΛ με αποτέλεσμα να σπεύσει στο σημείο η Πυροσβεστική απευθείας για την κατάσβεση της φωτιάς.

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε σε μία αποθήκη στη Λιοσίων.

Συναγερμός στη Λιοσίων: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 14 Ιανουαρίου στην οδό Λιοσίων. Οι φλόγες «τύλιξαν» αποθήκη και παρακείμενο οικόπεδο στη Λιοσίων 260, κοντά στον υπεραστικό σταθμό των ΚΤΕΛ.

Προς το παρόν, η αιτία είναι άγνωστη, ενώ η αποθήκη κάηκε ολοσχερώς. Σημειώνεται ότι η κυκλοφορία στο σημείο είχε διακοπεί όπου και επανεκκινήθηκε αφού έγινε η κατάσβεση της φωτιάς.

Στο σημείο επιχείρησαν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα προκειμένου να μην εξαπλωθεί η φωτιά σε παρακείμενα σπίτια και καταστήματα. Περίπου στις 2:00 τα ξημερώματα, κατάφεραν να θέσουν την πυρκαγιά υπό μερικό έλεγχο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share