Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Επίθεση στο μέτρο της Ομόνοιας: Προσήχθησαν δύο ανήλικοι για τον άγριο ξυλοδαρμό του σταθμάρχη

Ραγδαίες εξελίξεις

15 Ιανουαρίου 2021 23:33
Επίθεση στο μέτρο της Ομόνοιας: Προσήχθησαν δύο ανήλικοι για τον άγριο ξυλοδαρμό του σταθμάρχη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επίθεση στο μέτρο της Ομόνοιας: Δύο ανήλικοι, 15 και 17 χρόνων κρατούνται από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας ως οι δράστες του άγριου ξυλοδαρμού σε βάρος του σταθμάρχη.

Τα δυο ανήλικα αγόρια που επιτέθηκαν άγρια και ξυλοκόπησαν βάναυσα τον σταθμάρχη του μετρό, εντοπίστηκαν από την ασφάλεια. Αφού ταυτοποιήθηκαν, προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ και πλέον θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία.

Αμφότεροι αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Ανηλίκων το Σάββατο (16.01), όπου θα απολογηθούν και στη συνέχεια θα τους απαγγελθούν κατηγορίες.

Ξυλοδαρμός σταθμάρχη στο Μετρό

Τους είχε στο «στόχαστρο» η ΕΛ.ΑΣ.

Όπως αποκάλυψε το πρωί της Παρασκευής (15.01) στον ΣΚΑΙ ο υπουργός Μεταφορών, Κώστας Αχ. Καραμανλής, οι κάμερες του σταθμού κατέγραψαν πεντακάθαρα τα πρόσωπα των δραστών και έχουν βοηθήσει την ΕΛΑΣ να τους ταυτοποιήσει.

«Το υλικό έχει παραδοθεί στην αστυνομία και όπως έχω ενημερωθεί φαίνονται πεντακάθαρα τα πρόσωπα των δραστών και σύντομα θα συλληφθούν και θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Στο μετρό υπήρχε αστυνομική παρουσία ωστόσο δεν πρόλαβε να πιάσει τους δράστες» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καραμανλής.

Τα στοιχεία, λοιπόν, φαίνεται πως ήταν αρκετά για την αστυνομία έτσι ώστε να φτάσει στη σύλληψη των δυο ανήλικων που ξυλοκόπησαν άγρια τον σταθμάρχη στο μετρό της Ομόνοιας.

Στην Αστυνομία, άλλωστε, ήταν εξοργισμένοι με το γεγονός, και όπως είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας στο ΟΡΕΝ οι Αρχές είχαν βάλει στοίχημα να οδηγήσουν στη Δικαιοσύνη «τα δύο "κτήνη" όπως τους αναφέρει και η ανακοίνωση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.»

Ο κ. Μπαλάσκας είπε ότι μετά την παρέμβαση του Εισαγγελέα, η Αστυνομία το είχε πάρει «προσωπικά» και θα τους πιάσει, κάτι που έγινε τελικά το βράδυ της Παρασκευής. «Ήταν ένας άνθρωπος που πήγαινε στη δουλειά του, ένας άνθρωπος της διπλανής πόρτας κι από θαύμα ζει, από θαύμα δεν έμεινε ανάπηρος» είπε μεταξύ άλλων ο συνδικαλιστής αστυνομικός.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share