Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ξυλοδαρμός στο Μετρό της Ομόνοιας: Στο "φως" της δημοσιότητας οι φωτογραφίες των δραστών

Ήταν θέμα χρόνου

15 Ιανουαρίου 2021 09:43
Ξυλοδαρμός στο Μετρό της Ομόνοιας: Στο

Μετρό: Συνεχίζονται οι εξελίξεις σχετικά με την επίθεση που δέχτηκε ο σταθμάρχης στο Μετρό στην Ομόνοια με την Αστυνομία να συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμός τους ενώ πρόσφατα ανακάλυψαν το δρομολόγιο που έπαιρναν για να πάνε σε συγκεκριμένους προορισμούς.

Συγκεκριμένα έχουν δοθεί οι φωτογραφίες στη δημοσιότητα των δραστών που είναι υπεύθυνοι για τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη που τους είχε απλά ζητήσει να κατεβάσουν τα πόδια τους από τις θέσεις αλλά και να φορέσουν μάσκα για την δική τους προστασία αλλά και των γύρω τους.

Στο φως της δημοσιότητας βρίσκονται οι φωτογραφίες των δραστών.

Μετρό: "Για την δημοσιοποίηση των στοιχείων αποφασίζει ο εισαγγελέας"

Το σοκαριστικό περιστατικό, που καταγράφηκε σε video από επιβάτες του Μετρό στην Ομόνοια, έχει προκαλέσει σάλο. Ο υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, μιλώντας στον ΣΚΑΙ προανήγγειλε ότι έως το τέλος του έτους, σε συνεργασία με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, θα δημιουργηθεί ειδικό σώμα αστυνόμευσης στα ΜΜΜ.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δυο νεαρών, που φέρονται να είναι αδέρφια, για τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη στην Ομόνοια έχουν προχωρήσει.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στην ημέρα θα δοθεί η εισαγγελική εντολή για να δημοσιοποιηθούν οι φωτογραφίες και τα στοιχεία τους. Άλλωστε, η αστυνομία έχει τα πρόσωπα τους «καθαρά» από την πρώτη στιγμή αφού τους κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του Μετρό.

«Για την δημοσιοποίηση των στοιχείων αποφασίζει ο εισαγγελέας δεν είναι θέμα αστυνομίας», δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα ο πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης.

Στη δημοσιότητα βρίσκονται οι φωτογραφίες των δραστών.

Στην κατοχή της αστυνομίας το υλικό των καμερών

Όπως είπε, η αστυνομία έχει όλα τα βίντεο από τις κάμερες που υπάρχουν και δεν απέκλεισε ενδεχόμενο να είναι χούλιγκαν. Κατά τον Γιώργο Καλλιακμάνη, η σύλληψή τους είναι θέμα χρόνου.

«Αυτοί οι άνθρωποι έπρεπε να επικηρυχθούν δυο φορές σε σχέση με την επίθεση που είχε δεχθεί ο κ. Συρίγος μέσα στο πανεπιστήμιο στο παρελθόν», σημείωσε, αναφερόμενος στο περιστατικό με τον ξυλοδαρμό του νυν υφυπουργού Παιδείας στην Πάντειο πριν από μερικά χρόνια.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share