Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συναγερμός στη Λιοσίων: Αποθήκη "τυλίχτηκε" στις φλόγες

Βρισκόταν κοντά στα ΚΤΕΛ

15 Ιανουαρίου 2021 08:50
Συναγερμός στη Λιοσίων: Αποθήκη

Συναγερμός στη Λιοσίων: Τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 14 Ιανουαρίου ξέσπασε μεγάλη φωτιά σε αποθήκη στη Λιοσίων όπου παραμένει άγνωστο το πως έγινε το περιστατικό. Επίσης πριν από λίγες μέρες δύο αυτοκίνητα τυλίχτηκαν στις φλόγες με τις Αρχές να ερευνούν αν ήταν εμπρησμός.

Συγκεκριμένα συναγερμός σήμανε στην Λιοσίων μία αποθήκη τυλίχτηκε στις φλόγες κοντά στο κτήριο που βρίσκονται τα ΚΤΕΛ με αποτέλεσμα να σπεύσει στο σημείο η Πυροσβεστική απευθείας για την κατάσβεση της φωτιάς.

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε σε μία αποθήκη στη Λιοσίων.

Συναγερμός στη Λιοσίων: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 14 Ιανουαρίου στην οδό Λιοσίων. Οι φλόγες «τύλιξαν» αποθήκη και παρακείμενο οικόπεδο στη Λιοσίων 260, κοντά στον υπεραστικό σταθμό των ΚΤΕΛ.

Προς το παρόν, η αιτία είναι άγνωστη, ενώ η αποθήκη κάηκε ολοσχερώς. Σημειώνεται ότι η κυκλοφορία στο σημείο είχε διακοπεί όπου και επανεκκινήθηκε αφού έγινε η κατάσβεση της φωτιάς.

Στο σημείο επιχείρησαν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα προκειμένου να μην εξαπλωθεί η φωτιά σε παρακείμενα σπίτια και καταστήματα. Περίπου στις 2:00 τα ξημερώματα, κατάφεραν να θέσουν την πυρκαγιά υπό μερικό έλεγχο.

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Φωτιά ξέσπασε απέναντι από το νοσοκομείο Θεαγένειο

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς στη Θεσσαλονίκη διότι ξέσπασε φωτιά απέναντι από το νοσοκομείο Θεαγένειο. Επίσης πριν από λίγες μέρες είχε ξεσπάσει φωτιά σε ταβέρνα στους Θρακομακεδόνες αλλά ευτυχώς δεν βρισκόταν κανείς μέσα.

Συγκεκριμένα το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς σήμανε συναγερμός στη Πυροσβεστική στη Θεσσαλονίκη διότι ξέσπασε μεγάλη φωτιά απέναντι από το νοσοκομείο Θεαγένειο όπου έγιναν μικρές ζημιές.

Φωτιά ξέσπασε απέναντι από νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη.

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα η φωτιά εκδηλώθηκε στις 6:25 μ.μ., σε υπόγειο καταστήματος, το οποίο βρίσκεται υπό ανακαίνιση, επί της οδού Παπαναστασίου, στον αριθμό 2, απέναντι από το νοσοκομείο Θεαγένειο. Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο επιχείρησαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι άνδρες της Υπηρεσίας, οι οποίοι και κατέσβεσαν μέσα σε λίγη ώρα τη φωτιά.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η εστία ήταν μικρή, στο χώρο που εκδηλώθηκε υπήρχαν μόνο απορρίμματα και δεν προκλήθηκαν ιδιαίτερες ζημίες. Στο σημείο παραμένει ένα πυροσβεστικό όχημα για λόγους ασφαλείας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share