Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021

Αργοσβήνει ο Μπερλουσκόνι - Μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Τραγική εξέλιξη!

14 Ιανουαρίου 2021 16:33
Αργοσβήνει ο Μπερλουσκόνι - Μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες ώρες για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος σύμφωνα με πηγές από το εξωτερικό, δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή!

Ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι (πρόσφατα έδωσε και μάχη με τον κορωνοϊό) εισήχθη επειγόντως σε νοσοκομείο στο Μόντε Κάρλο λόγω καρδιακών προβλημάτων, όπως δήλωσε ο προσωπικός του γιατρός στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA την Πέμπτη, σύμφωνα με το Reuters.

Ο Alberto Zangrillo δήλωσε ότι είδε τον Μπερλουσκόνι τη Δευτέρα και είπε ότι θα έπρεπε να μεταφερθεί αμέσως σε ένα κοντινό νοσοκομείο επειδή δεν θεώρησε συνετό να τον μεταφέρει στην Ιταλία. Οι ώρες είναι κρίσιμες...

Αργοσβήνει ο Μπερλουσκόνι - Μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Ιταλία: Κατηγορούμενος για χρηματισμό μάρτυρα στην υπόθεση «μπούγκα-μπούγκα» ο Μπερλουσκόνι

Ο πρώην Καβαλιέρε φέρεται να χρημάτισε τον Ντανίλο Μαριάνι, πιανίστα των «γιορτών» της βίλας του 'Αρκορε, για να τον ωθήσει να ψευδομαρτυρήσει

Ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι πρόκειται να δικασθεί στην πόλη Σιένα της κεντρικής Ιταλίας για χρηματισμό μάρτυρα.

Όπως γράφει ο ιταλικός τύπος, η δίκη πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Σιένα, διότι στην πόλη αυτή ο πρώην Καβαλιέρε φέρεται να χρημάτισε τον Ντανίλο Μαριάνι, πιανίστα των «γιορτών» της βίλας του 'Αρκορε, για να τον ωθήσει να ψευδομαρτυρήσει σε ό,τι αφορά τα πάρτι «Μπούγκα -μπούγκα».

Παράλληλα, στα τέλη Ιανουαρίου του 2018 αναμένεται να ξεκινήσει και νέα δίκη στο Μιλάνο, στην οποία ο Μπερλουσκόνι θα κατηγορηθεί για χρηματισμό μέρους των νεαρών γυναικών που συμμετείχαν στα πάρτι του 'Αρκορε. Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, ο πρώην πρωθυπουργός φέρεται να κατέβαλε, συνολικά, δέκα εκατομμύρια ευρώ στις κοπέλες αυτές, ζητώντας τους, πάντα, να ψευδομαρτυρήσουν.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share