Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Προειδοποίηση Κλέαρχου Μαρουσάκη: «Έρχονται πολικές θερμοκρασίες - Τρία κύματα της κακοκαιρίας Λέανδρος» (Video)

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού

14 Ιανουαρίου 2021 07:36
Προειδοποίηση Κλέαρχου Μαρουσάκη: «Έρχονται πολικές θερμοκρασίες - Τρία κύματα της κακοκαιρίας Λέανδρος» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Ραγδαία επιδείνωση του καιρού αναμένεται από σήμερα Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του OPEN. Παράλληλα, ο Θοδωρής Κολυδάς προειδοποιεί για τον καιρό και την επέλαση του χιονιά, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην Αττική, όπου σίγουρα το κρύο θα είναι τσουχτερό.

Η κακοκαιρία Λέανδρος θα διαρκέσει μέχρι την Τρίτη, 19 Ιανουαρίου. Έτσι τα κύματα της κακοκαιρίας, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, θα είναι τρία. Το πρώτο κύμα κακοκαιρίας θα ξεκινήσει από την Πέμπτη, το δεύτερο θα εξελιχθεί το Σαββατοκύριακο και το τρίτο θα εμφανιστεί Δευτέρα και Τρίτη.

Κύριο χαρακτηριστικό της κακοκαιρίας είναι οι πολικές θερμοκρασίες. Μάλιστα, δεν αποκλείεται στα βόρεια της χώρας η θερμοκρασία να φτάσει τους -14.

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού

«Μεγάλη προσοχή, εκείνες τις μέρες χιονίζει στην Αττική» - Ο Γιάννης Καλλιάνος προειδοποιεί

Ο Γιάννης Καλλιάνος προειδοποιεί για τον καιρό των επόμενων ημερών, αναφέροντας το σε ποιες περιοχές αναμένεται να σαρώσει το κύμα κακοκαιρίας, όπως και το αν θα χιονίσει στην Αττική.

Το κύμα της κακοκαιρίας σύμφωνα με τον έμπειρο μετεωρολόγο θα έχει ως κύριο χαρακτηριστικό τη ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας, με το θερμόμετρο να φτάνει σε ορεινές περιοχές της Μακεδονίας ακόμα και στους -14°C.

Καιρός - Γιάννης Καλλιάνος: Πότε θα χιονίσει στην Αττική

Μιλώντας για την περιοχή της Αττικής, ο μετεωρολόγος του ΜEGA σημείωσε πως το αν θα υπάρξουν χιονοπτώσεις παραμένει ένα μεγάλο ερώτημα, ωστόσο τόνισε πως με βάση τα τελευταία δεδομένα μπορεί να υπάρξουν χιονοπτώσεις από το βράδυ του Σαββάτου έως τα ξημερώματα της Κυριακής σε περιοχές με υψόμετρο +200 μέτρων.

Για τη Θεσσαλονίκη, αναμένονται χιονοπτώσεις από το βράδυ της Πέμπτης, ακόμα και στο κέντρο της πόλης, υπογραμμίζοντας πως από το Σάββατο το κύμα κακοκαιρίας θα κινηθεί νοτιότερα, αν και ορισμένες περιοχές σημειώνουν ήδη έντονα φαινόμενα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share