Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021

Σπαραγμός και οδύνη στην κηδεία του 56χρονου πατέρα που κατασπάραξαν τα σκυλιά!

Ανείπωτος ο πόνος από τον φρικτό θάνατο

12 Ιανουαρίου 2021 16:00
Σπαραγμός και οδύνη στην κηδεία του 56χρονου πατέρα που κατασπάραξαν τα σκυλιά!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σπαραγμός και οδύνη στην κηδεία του 56χρονου πατέρα που κατασπάραξαν τα σκυλιά στην Ηλεία. Στην τελευταία του κατοικία, συνόδεψαν το πρωί συγγενείς και φίλοι τον 56χρονο Χρήστο Βασιλόπουλο από την Αμαλιάδα, ο οποίος την Κυριακή βρήκε τραγικό θάνατο από την επίθεση που δέχτηκε από σκυλιά, στην επιχείρηση που εργάζονταν στα Λεχαινά.

Κηδεία Χρήστου Βασιλόπουλου

Ανείπωτος ο πόνος για την οικογένεια του και θλίψη στην κοινωνία της Αμαλιάδας, που αποχαιρέτησαν έναν αγαπημένο άνθρωπο, που μόνο καλά λόγια είχε να πει κανείς. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον ιερό ναό Αγίου Αθανασίου, προεξάρχοντος του Επισκόπου Ωλένης κ. Αθανασίου.

Κηδεία Χρήστου Βασιλόπουλου που κατασπάραξαν σκυλιά

Κηδεία Χρήστου Βασιλόπουλου που κατασπάραξαν σκυλιά στην Ηλεία

Σοκάρει η ιατροδικαστής για την τραγωδία με τον φύλακα που κατασπάραξαν τα σκυλιά: "Ο θάνατος του προήλθε από..."

H προανάκριση από την πλευρά των αστυνομικών συνεχίζεται. Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η ιατροδικαστής Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, «ο θάνατος του 56χρονου προκλήθηκε από αιμορραγική καταπληξία, συνεπεία κακώσεων, οι οποίες προήλθαν από δήγματα ζώων».

Ο θάνατός του άτυχου 56χρονου Χρήστου Βασιλόπουλου προήλθε από αιμορραγική καταπληξία συνεπεία κακώσεων προκληθεισών εκ δηγμάτων ζώου, σύμφωνα με την ιατροδικαστή Αγγελική Τσιόλα.

Η επίθεση που δέχθηκε από δύο σκυλιά, ήταν η αιτία του θανάτου ενός 56χρονου φύλακα συσκευαστηρίου, στα Λεχαινά, σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροψίας- νεκροτομής που διενεργήθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η ιατροδικαστής Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, «ο θάνατος του 56χρονου προκλήθηκε από αιμορραγική καταπληξία, συνεπεία κακώσεων, οι οποίες προήλθαν από δήγματα ζώων».

Σοκάρει η ιατροδικαστής για την τραγωδία με τον φύλακα που κατασπάραξαν τα σκυλιά:

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, το πτώμα του άτυχου άνδρα του οποίου είχαν κατασπαράξει τα σκυλιά, εντοπίστηκε από διερχόμενο λίγο μετά τις 5.30μ.μ. το απόγευμα της Κυριακής, στις εγκαταστάσεις συσκευαστηρίου στον Κάμπο και αμέσως ειδοποιήθηκαν το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία.

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος ήταν κάτοικος Αμαλιάδας παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού. H προανάκριση από την πλευρά των αστυνομικών συνεχίζεται.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share