Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ηλεία: Αυτός είναι ο άτυχος φύλακας που κατασπάραξαν τα σκυλιά και βρήκε τραγικό θάνατο!

Αδιανόητη τραγωδία - Έφαγαν ζωντανό έναν 56χρονο άνδρα!

11 Ιανουαρίου 2021 14:12
Ηλεία: Αυτός είναι ο άτυχος φύλακας που κατασπάραξαν τα σκυλιά και βρήκε τραγικό θάνατο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το αιμορραγικό σοκ από επίθεση σκύλων είναι η πλέον πιθανή αιτία θανάτου 56χρονου φύλακα ο οποίος βρέθηκε αιμόφυρτος με πολλαπλά τραύματα σε χέρια και πόδια λίγα μέτρα από κεντρικό κτίριο συσκευαστηρίου στον Κάμπο Ηλείας, το απόγευμα της Κυριακής.

Ο 56χρονος ήταν κάτοικος Αμαλιάδας, παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού, ενώ εργαζόταν ως φύλακας στο συσκευαστήριο του Κάμπου.

Περιγράφεται ως ένας αξιαγάπητος άνθρωπος, πολύ καλός οικογενειάρχης, για τον οποίο όλοι είχαν να πουν μόνο καλά λόγια.

Ηλεία: Αυτός είναι ο άτυχος φύλακας που κατασπάραξαν τα σκυλιά και βρήκε τραγικό θάνατο!

Βρέθηκε νεκρός από διερχόμενο

Ήταν λίγο μετά τις 5.30 το απόγευμα, όταν ο φύλακας εντοπίστηκε από διερχόμενο ξαπλωμένος και αιμόφυρτος μπροστά από το κεντρικό κτίριο του συσκευαστηρίου στην βόρεια πλευρά. Ο άνθρωπος που τον είδε, δεν μπορούσε να πλησιάσει γιατί στον χώρο υπήρχαν τουλάχιστον δύο άγρια σκυλιά που έμοιαζαν με ποιμενικούς.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, ειδοποιήθηκε η αστυνομία και στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας ενώ λίγο αργότερα έφθασε και ιατροδικαστής από την Πάτρα.

Σκυλιά έφαγαν άνθρωπο Ηλεία

Οι άνδρες κατάφεραν να πλησιάσουν τον άτυχο άνδρα τον οποίο είχαν κατασπαράξει τα σκυλιά. Ο ιατροδικαστής θα εξετάσει αν είχε προηγηθεί ο θάνατος του φύλακα από παθολογικά αίτια πριν τον κατασπαράξουν τα σκυλιά, ή αν ο θάνατος προκλήθηκε από την επίθεση των άγριων σκύλων.

Εγκληματική ενέργεια έχει αποκλειστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος φύλακας κάποιες φορές τάιζε αυτά τα σκυλιά.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share