Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

Εξερράγη βόμβα σε αυτοκίνητο Έλληνα δημοσιογράφου! (Video)

Το μήνυμά του μετά την επίθεση

11 Ιανουαρίου 2021 14:11
Εξερράγη βόμβα σε αυτοκίνητο Έλληνα δημοσιογράφου! (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Βόμβα εξερράγη στο αυτοκίνητο γνωστού δημοσιογράφου, την Κυριακή (10/01), το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από τηλεοπτικό studio στα Μελίσσια.

Συγκεκριμένα, στόχος επίθεσης από αγνώστους έγινε, την Κυριακή (10/01), το αυτοκίνητο του δημοσιογράφου Γιώργου Σφακιανάκη, καθώς είχε τοποθετηθεί βόμβα σε αυτό και εξερράγη, έξω από τα studio ALFA, στα Μελίσσια. Επίσης, συναγερμός είχε σημάνει και στην Πάτρα, αφού άγνωστοι είχαν ρίξει βόμβα στο αυτοκίνητο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ιάσωνα Φωτήλα.

Η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν άμεση, καθώς στο σημείο έσπευσαν πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα, όπως αναφέρεται και σε σχετική ανάρτηση στο Twitter.

​Ευτυχώς, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός καθώς ο δημοσιογράφος, τη στιγμή της εκκωφαντικής έκρηξης, συντόνιζε την εκπομπή «Αποδείξεις Live» που προβάλλεται στο Ε, με παρουσιαστή τον Μένιο Φουρθιώτη.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, o Σφακιανάκης έγραψε το εξής:

«Όσο και αν προσπαθήσετε, δεν θα μας φιμώσετε και ας βάλατε βόμβα στο αυτοκίνητο μου. Θα είμαστε κάθε μέρα δίπλα στον πολίτη για την ενημέρωσή του. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, ζω!».

Ακόμα, δημοσίευσε και φωτογραφίες από το κατεστραμμένο ολοσχερώς αυτοκίνητό του.

Η υπόθεση ερευνάται από τις αρμόδιες Αρχές.

«Εκείνη τη στιγμή η εκπομπή βρισκόταν σε εξέλιξη. Είχαμε πέρα από τον κεντρικό παρουσιαστή, την κυρία Νανά Παλαιτσάκη και την κυρία Βιβή Παπουτσάκη. Είχαμε ακόμα αρκετούς καλεσμένους και από τη Νέα Δημοκρατία, από τον ΣΥΡΙΖΑ και από το ΚΙΝ.ΑΛ. Κάποια στιγμή, κατά τις 10 και, βρισκόμουν στο κοντρόλ και ακούω έναν εκκωφαντικό κρότο. Με φωνάζει ένας συνάδελφος από το βάθος του διαδρόμου, ότι κάτι έχει πάρει φωτιά. Δεν μπορούσα να βγω έξω και είπα στη βοηθό μου να βγει να δει τι ακριβώς έχει συμβεί, χωρίς να ενημερώσουμε τον κ. Φουρθιώτη για να μη χάσει τη ψυχραιμία του» είπε αρχικά ο Γιώργος Σφακιανάκης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share