Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τραγωδία: Σκυλιά κατασπάραξαν γυναίκα που είχε βγει για τρέξιμο

Φρίκη και αποτροπιασμός!

8 Ιανουαρίου 2021 13:14
Τραγωδία: Σκυλιά κατασπάραξαν γυναίκα που είχε βγει για τρέξιμο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα σκυλιά είχαν διαμελίσει τη σωρό της άτυχης 58χρονης.

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν όσοι έσπευσαν να βοηθήσουν μια 58χρονη στην Αργεντινή, καθώς είχε βρει φρικτό θάνατο από την επίθεση αδέσποτων σκυλιών, τα οποία την είχα διαμελίσει.

Η άτυχη Sara Noemi Gaspani, είχε βγει για τρέξιμο ωστόσο άργησε πολύ να επιστρέψει. Οι οικείοι της ανησύχησαν και αμέσως κάλεσαν την αστυνομία. Δεκάδες μέτρα μακριά από το σπίτι της, η Sara είχε δεχτεί την επίθεση έξι σκύλων!

H άτυχη Sara
H άτυχη Sara

Η άτυχη γυναίκα βρήκε φρικτό θάνατο, καθώς ένα από τα σκυλιά της είχε δαγκώσει την καρωτίδα, η οποία δεν βρέθηκε ποτέ!

Ο θάνατός της, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ήταν άμεσος ενώ το πλέον ανατριχιαστικό είναι πως τα σκυλιά τα φρόντιζε μια γειτόνισσα, η οποία έχει εξαφανιστεί.

Η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι της συγκεκριμένης γυναίκας, όπου βρέθηκαν πάρα πολλά σκυλιά.

Ασύλληπτη τραγωδία: Νεκρό βρέφος 4 μηνών - Το καταπλάκωσε ο σκύλος της οικογένειας

«Το μωρό μου δεν αναπνέει». Με αυτά τα λόγια πανικού ο πατέρας της μόλις 4 μηνών Raelynn Larrison κάλεσε το 911 μόλις συνειδητοποίησε ότι ο σκύλος του καθόταν πάνω στην κόρη του.

Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στο Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών, με το κοριτσάκι να μεταφέρεται χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο και να πεθαίνει.

Ο πατέρας είχε μόλις ξυπνήσει και βρήκε το κοριτσάκι αναίσθητο και τον σκύλο να κάθεται πάνω του. Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί τι ράτσα ήταν ο σκύλος και πόσο μεγαλόσωμος ήταν, ούτε αν επιτέθηκε στο παιδί και το σκότωσε, αναφέρει η εφημερίδα «The Sun».

Νεκρό βρέφος 4 μηνών - Το καταπλάκωσε ο σκύλος της οικογένειας

Η Lonnie Dapier, γειτόνισσα της οικογένειας, μίλησε στο δίκτυο WRGT. «Είναι φρικτό να μην μπορείς να ελέγξεις το σκυλί σου. Αρχικά τόσο μικρά παιδιά δεν θα πρέπει να αφήνονται κοντά σε μεγάλα σκυλιά. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του παιδιού. Εύχομαι να φροντίσουν το σκυλί με οποιονδήποτε τρόπο ώστε να μην τραυματίσει κανέναν άλλο».

Η αιτία θανάτου του βρέφους δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, ενώ πλατφόρμα δωρεών συγκεντρώνει χρήματα για την κηδεία της 4χρονης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share