Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Φρίκη: Δασκάλα κατηγορείται ότι βίασε ανήλικο μαθητή της - Τι του έστελνε στο κινητό του

Πως κατάλαβαν το περιστατικό

8 Ιανουαρίου 2021 08:19
Φρίκη: Δασκάλα κατηγορείται ότι βίασε ανήλικο μαθητή της - Τι του έστελνε στο κινητό του

Βιασμός: Ένα ακόμη περιστατικό βιασμού αποκαλύφθηκε από τις αρχές όπου αυτή τη φορά μία δασκάλα κατηγορείται ότι προχώρησε σε αυτή την πράξη σε έναν ανήλικο μαθητή της. Επίσης μία φρίκη αποκαλύφθηκε στις Φιλιππίνες όπου 11 άτομα βίασαν και σκότωσαν μία 23χρονη αεροσυνοδό.

Συγκεκριμένα μία δασκάλα 25 χρονών κατηγορείται ότι βίασε έναν 15χρονο μαθητή της αλλά και επίσης συνέχιζε τις επαφές μαζί του στέλνοντας του γυμνές της φωτογραφίες.

Μία δασκάλα κατηγορείται ότι βίασε έναν ανήλικο μαθητή της.

Βιασμός: Πως ανακαλύφθηκε η δασκάλα

Ειδικότερα η 25χρονη αναπληρώτρια εκπαιδευτικός Alexandria Allen στο Royal Spring Middle School στις ΗΠΑ συνελήφθη την Δευτέρα με τρεις κατηγορίες βιασμού, τρίτου βαθμού, καθώς αποκαλύφθηκε οτι είχε επαφές με έναν μαθητή της.

Σύμφωνα με την Dailymail, το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται τον περασμένο Οκτώβριο, όταν η μητέρα του 15χρονου βρήκε στο κινητό του γιου της, ακατάλληλες φωτογραφίες και βίντεο της 25χρονης. Την αναγνώρισε και απευθύνθηκε στην αστυνομία, η οποία ξεκίνησε έρευνα και κατάληξε ότι η 25χρονη είχε έρθει σε ερωτική επαφή με το θύμα, τουλάχιστον τρεις φορές από τον Μάρτιο έως και τον Οκτώβριο.

Την σχέση τους παραδέχτηκε και ο ανήλικος μαθητής. Στην πρώτη φάση της εκδίκασης της υπόθεσης, ο δικαστής έθεσε την εγγύηση για την δασκάλα στα 2.500 δολάρια και της ζήτησε να μην έχει καμία επαφή μέχρι το θύμα.

Εφιαλτικές στιγμές για 27χρονη: Άνδρας προσποιήθηκε τον ντελιβερά και την βίασε (Video)

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία 27χρονη στη Νέα Υόρκη, όταν άγνωστος που παρίστανε τον ντελιβερά τη βίασε και την παράτησε σχεδόν αναίσθητη. Επίσης, ούτε στον χειρότερο εφιάλτη της δεν περίμενε τα όσα έζησε μια 35χρονη στην Ινδία καθώς έπεσε θύμα βιασμού από πέντε άνδρες και όταν πήγε στην αστυνομία να το καταγγείλει την βίασε αστυνομικός μέσα στο τμήμα!

Η γυναίκα, όπως περιέγραψε στην αστυνομία, άκουσε το κουδούνι να χτυπά το μεσημέρι της παραμονής Πρωτοχρονιάς και είδε κάποιον που παρίστανε τον ντελιβερά. Με το που άνοιξε την πόρτα, ο δράστης την έσφιξε στο λαιμό μέχρι που έχασε τις αισθήσεις της και έπειτα τη βίασε.

Στη συνέχεια έκλεψε την κάρτα της και έφυγε από το σπίτι ενώ η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία, φαίνεται ο ύποπτος να φορά ένα κίτρινο μπουφάν και να περιφέρεται στον δρόμο μπροστά από το σπίτι του θύματος.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας «ο δράστης έκανε το θύμα να πιστέψει ότι ήταν ντελιβεράς και είχε κάποιο δέμα προς παράδοση».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share