Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρίκη στις Φιλιππίνες: 11 άτομα βίασαν και σκότωσαν 23χρονη αεροσυνοδό

Σοκαριστικές λεπτομέρειες

5 Ιανουαρίου 2021 12:59
Φρίκη στις Φιλιππίνες: 11 άτομα βίασαν και σκότωσαν 23χρονη αεροσυνοδό
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Φρίκη στις Φιλιππίνες, με την αστυνομία να έχει κατηγορήσει 11 άνδρες με βιασμό και δολοφονία, αφού το άψυχο σώμα μιας 23χρονης αεροσυνοδού βρέθηκε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Φρίκη και στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ με έναν πατέρα να βιάζει και να σκοτώνει την 2χρονη κόρη του μέσα στο φορτηγό του.

Η 23χρονη Κριστίν Αντζέλικα Ντασέρα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της σε μια άδεια μπανιέρα ενός δωματίου ξενοδοχείου στην πόλη της Μακάτι, όπου η ίδια και οι φίλοι της γιόρταζαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Η αεροσυνοδός αργότερα κηρύχθηκε νεκρή, αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στην πόλη των Φιλιππίνων.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας της πόλης, συνταγματάρχης Χάρολντ Νεπόσιταρ, αποκάλυψε ότι 11 άνδρες φέρονται να βρίσκονταν με την αεροσυνοδό κατά τη στιγμή του θανάτου της. Οι κατηγορίες είναι προσωρινές, καθώς οι αρχές περιμένουν τις εκθέσεις αυτοψίας και τοξικολογίας.

11 άτομα βίασαν και σκότωσαν 23χρονη αεροσυνοδό

Από τους 11 που κατηγορήθηκαν, «μόνο τρεις από αυτούς ήταν φίλοι της. Οι άλλοι της ήταν σχεδόν άγνωστοι», σημείωσε ο Ντεπόσιταρ. Οι άνδρες είναι ύποπτοι για βιασμό, καθώς στο σώμα της Κριστίν βρέθηκαν εκχυμώσεις και σπέρμα.

Το σώμα της ήταν επίσης γεμάτο μώλωπες και γρατζουνιές. Η άτυχη αεροσυνοδός μεταφέρθηκε ευσπευσμένα στο νοσοκομείο από τρεις φίλους και το προσωπικό του ξενοδοχείου.

Άγριο έγκλημα: 30χρονος βίασε και έκαψε την 16χρονη ανιψιά του

Φρίκη προκαλεί η είδηση με θύμα μια 16χρονη, η οποία βιάστηκε και δολοφονήθηκε άγρια από τον ίδιο της τον 30χρονο θείο! Επίσης, μάρτυρες ενός άγριου εγκλήματος έγιναν αστυνομικοί στο Λος Άντζελες, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους όταν αντίκρισαν τις σορούς δυο παιδιών που είχαν αποκεφαλιστεί από τον ίδιο τους τον πατέρα.

Το σοκαριστικό έγκλημα συνέβη στο Havant της Μεγάλης Βρετανίας, με το 16χρονο κορίτσι να παραμένει αγνοούμενο για δυο εβδομάδες, πριν η αστυνομία εντοπίσει τα ίχνη της σε ένα δάσος της περιοχής.

Δολοφόνος της άτυχης Louise, ο 30χρονος Shane Mays, ο οποίος είχε παντρευτεί την αδερφή της μητέρας του κοριτσιού.

30χρονος βίασε και έκαψε την 16χρονη ανιψιά του

Ο 30χρονος είχε βγει για μια βόλτα με το άτυχο κορίτσι. Οι κάμερες ασφαλείας από καταστήματα έδειξαν τη Louise με τον δολοφόνο της πριν εξαφανιστεί.

Οι Αρχές αμέσως στράφηκαν προς τον Mays, ο οποίος ομολόγησε όταν βρέθηκε η σορός της Louise, αναφέροντας στους αστυνομικούς με κάθε κυνικότητα πως είχε... ξεχάσει ότι δολοφόνησε την 16χρονη! Ο Mays βρίσκεται στις φυλακές του Bristol όπου αναμένεται να του επιβληθεί ποινή ισόβιας κάθειρξης.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share