Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τραγωδία: Σκυλιά κατασπάραξαν 58χρονη γυναίκα

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

7 Ιανουαρίου 2021 16:32
Τραγωδία: Σκυλιά κατασπάραξαν 58χρονη γυναίκα
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν όσοι έσπευσαν να βοηθήσουν μια 58χρονη στην Αργεντινή, καθώς είχε βρει φρικτό θάνατο από την επίθεση αδέσποτων σκυλιών, τα οποία την είχα διαμελίσει.

Η άτυχη Sara Noemi Gaspani, είχε βγει για τρέξιμο ωστόσο άργησε πολύ να επιστρέψει. Οι οικείοι της ανησύχησαν και αμέσως κάλεσαν την αστυνομία. Δεκάδες μέτρα μακριά από το σπίτι της, η Sara είχε δεχτεί την επίθεση έξι σκύλων.

Η άτυχη γυναίκα βρήκε φρικτό θάνατο, καθώς ένα από τα σκυλιά της είχε δαγκώσει την καρωτίδα, η οποία δεν βρέθηκε ποτέ!

Σκυλιά κατασπάραξαν 58χρονη γυναίκα

Ο θάνατός της, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ήταν άμεσος ενώ το πλέον ανατριχιαστικό είναι πως τα σκυλιά τα φρόντιζε μια γειτόνισσα, η οποία έχει εξαφανιστεί. Η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι της συγκεκριμένης γυναίκας, όπου βρέθηκαν πάρα πολλά σκυλιά. Ενώ, και στη χώρα μας και συγκεκριμένα στο Βόλο συνέβη ένα περιστατικό βγαλμένο από ταινία τρόμου με έναν άνδρα να δέχεται επίθεση στην αυλή του σπιτιού του από τον σκύλο του γείτονα με αποτέλεσμα να δεχτεί αρκετά τραύματα.

Σοκ: Αγέλη σκύλων κατασπάραξε μητέρα 4 παιδιών

Τραγωδία στην Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου μια 36χρονη μητέρα 4 παιδιών έχασε τη ζωή της μετά από επίθεση σκυλιών, τα οποία την κατασπάραξαν. Από την άλλη όμως δείτε και έναν σκύλο ήρωα που βουτάει στο νερό για να σώσει την ζωή ενός μικρού ελαφιού.

Τραγική κατάληξη είχε μια 35χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών όπου κατασπαράχθηκε από αγέλη σκύλων

Η Ruthie Mae Brown, περπατούσε στο δρόμο, όταν δέχτηκε την άγρια επίθεση των σκυλιών. Η 36χρονη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή επί τόπου, καθώς πολλά από τα δαγκώματα ήταν σε αρτηρίες. Το γραφείο του σερίφη της πόλης ανακοίνωσε πως έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό, ενώ όπως μεταδίδει το WBMA , μερικά από τα σκυλιά έχουν ήδη βρεθεί και έχουν οδηγηθεί σε άσυλο.

Αγέλη σκύλων κατασπάραξε μία 35χρονη γυναίκα η οποία είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών

Το πλέον σοκαριστικό είναι το γεγονός, σύμφωνα με τον σερίφη, πως τα σκυλιά δεν ήταν αδέσποτα αλλά έχουν ιδιοκτήτες. Συνολικά, εκτιμάται πως τα σκυλιά που επιτέθηκαν στην Ruthie ήταν επτά. Σημειώνεται ότι η άτυχη γυναίκα είχε τέσσερις γιους.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share